Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Marius_Poliakovas

Atsiliepimas apie serverį

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki į serverį užsiregistravau vasaros mėnesį, bet kadangi kažką blogo pamačiau, kažkas nepatiko, nelikau serveryje. Bet vakar (2014.11.14) galvoju kodėl gi vėl nepabandžius prisijungt į serverį. Prisijungęs buvau labai nustebęs ir pasigailėjau, kad tada nelikau žaisti. Serveris pasikeitė į gerąją pusę arba tiesiog to nepastebėjau ankščiau. Pamačiau daug naujų dalykų pradedant nuo event'ų originalumo baigiant darbų originalumu, čia kiekvienas darbas kažką turi daryti papildomai, pavyzdžiui kituose serveriuose važynėji su gaisrine mašina ir gauni pinigus i banko sąskaitą, o čia ne tik važynėjies su darbinę mašina, bet dar reikia gesinti gaisrus bei, kai užgesini gauni premijos truputėli, tai paįdomina žaidimą serveryje. Minėjau event'us, taip kol žaidžiau nemačiau tų senų ir atsibodusių event'ų, kurie dar vis žiba kituose serveriuose, pvz.:

1) Drag event'as (kuriuose susirenka žmonės su infernusais ir laimi, o naujokams tokiems kaip aš jokių galimybių laimėti tokį event'ą)

2) Drift event'as - manau jau visiems atsibodęs bei kituose serveriuose dažniausiai rengia šituos event'us, žmonės kurie patys nemoka drift'int, o paskui kritikuoja, to ko nemoka patys daryt, mano nuomonė tai yra nesamonė.

3) Taip, taip.. Paminėsiu ir DM (Death Match) event'ą, nesakau, kad man jis nepatinka, bet jis jau atsibodęs.

Vakar dalyvavau event'e, kuris labai panašus į DM, bet daug kartu geresnis ir įdomesnis. Man labai patiko tai buvo – "Bėk nuo ginklo" buvo originalu, nieko nelaimėjau, bet užtat praleidau linksmai laiką, likau 4-tas ar 5-tas išlikęs, linksmai pabėgiojau. Dalyvavau dar viename event'e t.y. žvėjybos, kas daugiau pagaus žūvų, galvojau pfff... nieko sunkaus, pradėjęs žvėjoti pasikeičiau nuomonę, nebuvo taip lengva kaip maniau. Pagavau nemažai žūvų, event'o nelaimėjau, bet praleidau linksmai laiką su kompanija bei pardaviau pagautas žuvis, šiek tiek pinigų vistiek gavau už pagautas žuvis. Šiame serveryje žiurint į event'o dalyvavima visi yra lygūs nėra, kad vienas pranašesnis už kitą. Gerai buvo tai, kad event'ai nesikartoja 2 ar 3 kartus iš eilės, būna vis kitokie, vis įdomesni, laukiu kitų event'ų ką dar šis serveris paruošė parodyti.

Be event'ų čia būna ir visokie kitokie renginiai, per kuriuos galima laimėti nemaža kiekį kreditų, pinigų ar dar ko nors. Vienas iš jų vakar ir buvo, per jį išdalino daug kreditų, gaila manęs nebuvo, nes renginys vyko 20h, o aš atėjau į serverį 21h.. Girdėjau atsiliepimai apie renginį buvo tik teigiami, niekas nebuvo nepatenkintas, kiekvienas kažką vistiek gavo. Administracija šiame serveryje labai aktyvi, visą šią savaite, kiekvieną dieną, kažkoks įdomus renginys bus rengiamas, pvz. šiandien bus "Gatvės Lengtynės", kuriose dėja nedalyvausiu, nes neturiu mašinos, bet atvažiuosiu pažiūrėti, kažką naujo pamatyt visada įdomu. Ketvirtadienį ir penktadienį vyks irgi renginiai, kuriuose aš galėsiu dalyvauti taip pat, laukiu nesulaukiu.

Užsiminiau apie administracija, jie labai prižiūri serverį, labai padeda naujokams, suteikia jiems naudinga informacija apie serverį, pamoko, ką iš pradžių daryti, nuo ko pradėti bei nepamiršta ir senbūvių, jiems prireikus pagalbos, administracija atskuba į pagalbą.

Šiame serveryje yra daugybe naujų script'ų, kurių ankščiau aš neesu mates, puikus mapp'erio darbas, bet svarbiausia, kad šis serveris naudoja Las Venturas miestą, tai yra jų didžiausias pliusas, Los Santos, San Fierro jau atsibodę, pilną serverių su tais miestais, o vat su Las Venturas vienetai, šis serveris yra vienas iš vienetų ir tai padaro šį serverį dar įdomesnį ir dar patrauklesnį naujiems žaidėjams.

Tai tiek, mano atsiliepimas apie šį serverį, tiek daug dalykų per vieną dieną... Įdomu ką dar šis serveris parengė parodyti toliau, nesigailiu, kad pasirinkau šį serverį, na ką nemažai laiko užtrukau rašyti šį atsiliepimą, einu toliau gesinti gaisrų su savo draugais su kuriais žaidžiu šiuo metu.

 

Įrodymas, kad aš esu naujokas:

http://www.part.lt/img/066584d35d11d9f365b89a71ee8b44a34.png

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Wow, patiko atsiliepimas, apdovanoju tave 10,000lt! :) sekmes.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Aš serveryje žaidžiau 2013m. o gal ir 2012 gerai nepamenu. Serveryje buvo labai sunku prasimušt sunku būdavo užsidirbti pinigų, man tas labai patiko, ir eventai būdavo smagūs pamenu viena mano mėgstamiausia kur reikėdavo su mašinom lenktiniaut nežinau ar dabar jis yra. Paskui man sa-mp atsibodo ir nebežaidžiau, bet vakar prisijungęs į serverį nuliūdau jį pamatęs kaip jis pasikeitė, net nenorėjau jame likti, bet neturėdamas ką veikti toliau žaidžiau ir pamačiau kad jis patobulėjo kokie geri eventai dabar yra. Labai esu užsikabinęs ant serverio tad žadu dar tikrai žaisti. Vienas dalykas tik man su darbų xp užkliuvo kažkaip nerealistiškai nes darbai su pakvietimais nuo 0xp.

arba darbai be pakvietimų vienodai reikia xp. Galėtu tiesiog surikiuot nuo mažiausiai xp reikalaujančių  darbų iki didžiausiu bent jau būtu tikslas gauti daugiau xp ir pasiekti geresni darba. (Tikiuos mane supratot) P.s mano nickas Vygantas_Kent 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

labai malonu kad musu serveris patiko. bet kaip pastebejau naujokas ir jau su bulletu lakstai:D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Idomi istorija, suteiksiu tau pinigini priza zaidime :)

(vygantas_Kent)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   1 narys

×
×
  • Kurti naują...