Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Mantas___Tropez

Nariai
  • Pranešimai

    54
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

19 Naujokas

Apie Mantas___Tropez

  • Rangas
    Narys

Paskutiniai lankytojai

1.396 profilio peržiūros
  1. Jai jus žinotumet kaip sunku apsispręst dėl tų dainų . Ną, kagi, gal truputi per velai tačiau laimėtoją aš turiu. TAČIAU, kaip ir sunku man būvo apsispręst aš sugebėjau, Laimėtojas yra Deividas_Fastas su Antra vieta - ( Andrius_Kiets) Trečia vieta ( Febq_Black ) Ačiū už jūsų dainas . Nugalėtojas gaus prizą kai jis bus on ir parašys man sms žinutę. LAIMĖTOJAS - DEIVIDAS_FAST. SVEIKINAM JĮ. antros/trečios laimėtojai gaus paguodos prizą! ( 5k)
  2. Viskas sakau stop, viskas kas yra po mano komentaro nebesiskaito kaip bandymas. Pradedu rinkti laimėtoją, laimėtojas bus išrinktas maždaug 1 val 20 min begyje.
  3. Sveiki,taigi nėra ką veikt, tai pagalvojau, kad padarysiu konkursą. Reikės tiesiog kelti tavo mėgstamiausią dainą, ir turėsi šansą laimėti 250'000 Las-venturas.lt žaidimo eurų. Taisyklės: Jokių freepostų ( cj patys jau žinot ) Kelti maximum tik 1 DAINĄ!!!!!!!! Jai įkelsi daugiau tai tipo nelaimėsi prizo Pinigus turiu, kam reikia įrodymų galiu laisvai į AŽ numest. Jai norit pradėkit Konkursas iki 2015.05.25 20:00 LAIKAS NEBŪTINAS, galit dėt galit ne ph man
  4. Koks tavo vardas? čia pora pasiūlymų Tom_Jackson Boyka_Amazing Boykas_Samp Samp_Boyka Boyka_Samp Pasiūlyčiau daugiau bet cj net neturi tų 1ml.
  5. Nebesvaikit jus.. tas wipe niekam nereikalingas yra, o gal kasnors taip sunkiai dirbo užkaldamas 5m, ir neseniai užsikalė ir laimingas, o paskui vėl viskas išnaujo...
  6. O gal dėlto, kad mokami administratoriai stengesi tapti nemokamais , t.y papildomais, o nemokamams galima sakyti jau neberūpi niekas?
  7. Gamina, gamina yra tokių kurie išloše sakykim 10m ir daugiau nebelošią tą pokerį ir nusiperką kokį SK, ir pardavinėja o paskui dar kažkas tiek pat laimi ir nusiperką tą SK, paskui vėl ir vėl..
  8. Čia tokią idėją dėl Pokerio Padaryti, tai, kad pokerį žaist galėtu tik iš maximum : 200K, taip man atrodo serverio ekonomika netaip ir užlužtu. O naujokams iki 10000xp arba iki 20h pražaisto laiko žaidime jo žaist išviso negalėtu, nes kiti naujokai ateina į serverį ir vsio pinigus parauna ir laimingi iš to pokerio.
  9. O nemanot, kad šis serveris žlūgo dėl Gta v ? Visi pradėjo jį lošt ir pamažėjo tas skaičius, beto tas 30 px yra dar

    1. Radžinskų_Jimas

      Radžinskų_Jimas

      iš 100/120 iki 30 čia sakai px? :DD

    2. Arturas_Boos

      Arturas_Boos

      PVZ: kodėl nežaidžiu aš ?

      1. Dakniso tas sampas tas pats per tą patį

      2. GTA V

      3. CS:GO

       

    3. J_Jeferson

      J_Jeferson

      Tikrai ne dėl gta v ar to šūdino cesas kodėl serve daugiau žaidžia. O kodėl mažai čia žaidžia. Todėl kad kiti serverio žaidėjai prisiperka retas mašinas už tikrus poto jios parduoda kad pora milu turėtu ant gun. Mažai darbo su pakvietimu.

  10. Nemanau, kad visi tie punktai yra reikšmingi sąvininkams, jie net nekreips dėmesį į šią temą, ir net nieko nekeis, o jaigu ir kreips, tai nemanau, kad 70 proc tų punktų kuriuos tu išdėstai padarys... Bus tu žaidėjų, nežlugs tas serveris taip ar taip, nors nemanau, kad žlugs.... juk čia į dieną būną gan nemažai žaidėjų, ir iš tų ''nemažai'' žaidėjų yra daug kurie čia žaidžia visą laiką, ir neleavina... Ir ne visi naujokai po 2 sav leavina manau, yra tie kurie ir pasilieka, ir žaidžia serverį toliau. Aš nesuprantu, kam tu rašai, kad įdėtu pokerį, jug britas sakė tipo, kad pokeris nebus įdėtas iki tol, kol nebus sutaisyti būgai, o tai gali užtrukti ilgai, ir darbo įdėti turi nežmoniškai daug, kad sugrąžintu pokerį.
  11. Nereikia. Spausk dešinės peles klavišą ant ts ''Run as administrator'' Jai neveikia, Pabandyk įrašyt ts ne į ''program files'' o į ''C'' drive.
×
×
  • Kurti naują...