Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


EverNever

Nariai
  • Pranešimai

    27
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

16 Naujokas

Apie EverNever

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Sveiki, norite nemokamų CS:GO skinų? Nueikit čia: http://www.csgowheel.com/earn-coins , ir panaudokit kodą: ever
  2. Nu karuoč, buvo Tosha buvo tvarka, Toshos nebėra - tvarkos irgi Dabar jūs pavydėkit mumsss Toshos <333
  3. Pakviesk skype: donnce1 Atsiųsiu šitą:
  4. Na, kaip pirmas darbas gal ir visai nieko, bet dar tikrai yra kur tobulėt.
  5. Sveikas, ir man. Žinau, visiem ji patinka. :DDD
  6. Mldc. Taip jiems ir reikia. :DDD Taip ir toliau. ^^
  7. Labai gražu! Galėtų į servery įmesti. Ai, tiesa, o gal galėtum numesti tų plytučių modą? Ačiū.
  8. Anketa: 1. Jūsų tikras Vardas? Donatas. 2. Jūsų pravardė? Pravardės neturiu. 3. Kiek Jums metų? 15 metų. 4. Jūsų gyvenamoji šalis? Lietuva. 5. Jūsų gyvenamas miestas? Utena. <3 6. Koks jūsų ūgis? ~1,75m 7. Koks jūsų svoris? ~60kg. 8. Jūsų hobis? 9. Jūsų zodiako ženklas? Šaulys. 10. Kokia šalį esate aplanke toliausiai? Mhm.. Nežinau, gal Švedija. 11. Ar sportuojate? jeigu taip ką lankote? Sportuot tai sportuoju, nueidavau prie turniko, bet dabar koja lūžus. :x O taip tai nieko nelankau. 12. Apibūdinkite save charakterį? Esu griežtas, bet tuo pačiu ir linksmas. Turiu savo nuomonę, bei savo įsitikinimų laikausi, nenusileidžiu. Esu gan protingas, sugebu rišliai sudėlioti savo mintis. Nesu nervingas žmogus, esu kaip sakant „geros dūšios“. Esu paslaugus, niekada nepalieku žaidėjo bėdoje, kai matau, jog jam reikia pagalbos. Nesu tas žmogus, kuris gavęs aukštesnį post‘ą, pasikelia, ir save laiko aukštesniu už kitus. Esu bendraujantis. Pabendravęs su kitu žmogumi – galiu pasakyti daug ką apie jį. Taip pat esu toks žmogus, kuris suteikia antrą šansą, nes tikiu, kad žmogus gali pasikeisti, ir pasitaisyti. Na, šiaip esu geros sielos žmogus, visada laikausi savo duoto žodžio, nes man mano duotas žodis reiškia daug. 13. Koks muzikos stilius Jums patinka? Lietuviškas repas. 14. Kokie Jums filmų žanrai patinka? Komedijos, veiksmo. 15. Ar turite auginti gyvūną? Taip, katę. 16. Ar turite brolį / sesę? Sesę. 17. Mėgstamiausią mokykloje pamoką? Kūno kultūra. 18. Koks jūsų gyvenime tikslas? Tiesiog gyventi. 19. Kokius žmones tu pripažįsti ir mėgsti? (charakterio savybės): Visus pripažįstu. 20. Kokių žmonių nepripažįsti ir nemėgsti? (charakterio savybės): Visus pripažįstu. 21. Ko siekiate serveryje? Aukštesnio post'o, nei paprasto žaidėjo. 22. Ką veikiate dažniausiai serveryje? Dirbu. Tralistai da best. <3 23. Jūsų fotografija (-os)?
  9. Pagalbos prašymo anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Ever_Never. 2. Kokios pagalbos jums reikia: Dingo LT. 3. Vaizdinė medžiaga (nebūtina) Krč, per tą restartą servo dingo 130k. (Vienas man davė 12k ir dar pardaviau jam car už 118k.) Invi, ft neturiu, bet pažiūrėk per logus, matysi. Atidavė jis litus, nes jam buvo ir bullet ir litai.
  10. Aš irgi norėčiau prisidėti prie pagyrimo, nes tik Jay_Anderson, iš visų admin su pap. Privilegijom man padejo, ir ne kartą.
×
×
  • Kurti naują...