Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Eduardas_Kapselis

Nariai
  • Pranešimai

    25
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

5 Naujokas

Apie Eduardas_Kapselis

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  • Gimtadienis
    1995.06.24

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Nenustatyta
  • Pinigai:
    700k
  • Tr. priemonės:
    NRG INF

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras
  1. Tuoj tau pamekensiu, kad apsiverksi. Į pm rašyk pakalbėsim jei nori, o ne tema teršk beprasmiais komentarais
  2. Kalbėjai, visi gali kalbėti, bet kodėl tada neprašyta tai? Krč grybai esat neturiu ko pridurti kas iš to, kad tu ta 12d fotkini šeštadieni, jei nedarbo diena. Tiek to tingiu čia ginčiotis su vaikais, nes teisybės niekada nerasi.
  3. Pričiom, blogas, žinai bent kiek interas kainuoja anglijoje, galvoji leisiu pinigus internetui dėl kažkokios žinutes lyg neturėčiau ką veikti? Visokius Vaikus paiima į pavaduotojus ir nesamones daro, neveltui mažai žaidėju šitame serveryje beliko. Jei taisyklėse parašyta 2 isp, o savaitgaliai nedarbo diena kame problema? Kur dar vienas isp? Geriau radistuose bučiau pasilikes, o ne čia su tokiom hujnia.
  4. Jūsų V_P Eduardas_Kapselis 2. Kodėl peikiate šios firmos atstovą? Todėl kad priimė į darbą 2016-03-14 ir išmetė už nepradirbta laiką. Buvau neprisijungęs nuo 2016-03-15 01:00 http://imgur.com/a/qYaVz iki 2016-03-13, nes buvau išvažiavęs į užsienį ir neturėjau laiko kada pranešti apie tai, kad išvykstu. 3. Kas tai? (direktorius/pavaduotojas) The_Auris 4. Įrodymai: Medikų firmos taisyklės: 13) Neprisijungus į serverį vieną-dvi dienas. (2isp) Kadangi aš buvau neprisijunges gaunasi nuo penktadienio tik 1 diena. Savaitgaliai yra nedarbo dienos taip rašoma bendroje informacijoje: Darbo laikas: Pirmadienis - Penktadienis 10:00 - 21.00 [Pertrauka 16:00 - 17:00] Šeštadienis - Sekmadienis Laisvadienis Turėjau gauti tik 2isp. Kur dar vienas yra?
  5. Jūsų Vardas_Pavarde: Eduardas_Kapselis Koki skaičių renkatės: 13
  6. eikit į kiemą pažaist, kamuolį paspardyt, o ne verkti, kad neveikia servas
  7. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Eduardas_Stasiukas 2. Užbanino sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: Mane isodino Deividas_Mldc ir islaipino is tr.priemones, bet as likau surakintas. Kad neprarasčiau tr. priemones nes palikau atrakinta turėjau daryti reloga nes aš daug pinigu neturiu, kad galėčiau atstatyti savo tr. priemone. Nežinau ar čia būgas, bet man jau taip nepirma karta atsitinka kad lieku surakintas ir paliktas vienas. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:http://imesk.net/upl...images/HVC0.jpg http://imesk.net/upl...images/67CR.jpg
  8. Nemeluok kad nenaudojai turiu video galiu imesti jeigu nori P.S. beto atkreipkit demesį į laiką
  9. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Eduardas_Kapselis 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Serveris 3.Kodėl buvote užbanintas: padariau /tplv ir tuo metu iš kart surakino mane Maxi_King ir gavau crash ir užkaitė kaip už relog. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis: http://imgur.com/6Spc2v4
  10. /baudimai įžeidžiančių žodžių sąrašą pažėk, nėra tokių žodžių taip kad free mute žmogau
  11. Pasirodo neišsisaugojo su fraps tavo laimei. Beto aš irgi nematau tavo įrodymų kur įžeidžiau įmesk. Verkti tik ir temoki jei nesuprantat prikolu jūsų problemos jei priimat iš kart rimtai ir ahujelinat su papeikimais.
×
×
  • Kurti naują...