Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Bacardi_Together

Nariai
  • Pranešimai

    150
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

39 Pradedantis siekti tikslų

Apie Bacardi_Together

  • Rangas
    Apsipratęs

Paskutiniai lankytojai

1.380 profilio peržiūros
  1. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Bacardi_Togethr 2. Administratoriaus slapyvardis?: Tadas_Crazy 3. Užblokavimo priežastis?: Čytinimas, norėčiau įrodymų, ačiū. 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  2. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Bacardi_Together 2. Administratoriaus slapyvardis: Deima_Vikute 3. Administratoriaus nusižengimas: Uždėjo mute už įžeidimus, nors pats privačiai įžeidinėja. Manau administratoriams toks elgesys neprideda grožio. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  3. Ką tu čia šita nuotrauka nori parodyti? Mane penktoje klasėje mokino kaip iškirpti ir įklijuoti kelių minučių darbas čia, o jei photoshopinti moki tai išvis.
  4. Man atrodo, kad wallhackas yra leidžiamas serveryje, nors iš tikrųjų nežinau nesiginčyju.
  5. Koks čia čytas, jei video nerodo? Apie ką tu čia šneki?
  6. Jeigu tu nenaudotum nieko tu sėdėtum ramus ir nežiūrėtum šitos temos kas 10 minučių. O dabar čia bandai kažką įrodyti, bet aš nelabai suprantu ką? Tipo tu čia dmeris ar kas ? Dar draugelį pasikvietė, kad pakomentuotų :DDd Leiskim nuspręsti prižiūrėtojams.
  7. 1. Kaltinamajo asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė😞 The_Nike2. Kuom jį kaltinate?: Auto c-bug, įdėmiai žiūrėkit. Į šonus eidamas vpš nepataiko, atsistoja vietoj šauna po 4 kulkas tiesiai. 3. Vaizdinė medžiaga (Vaizdo įrašai, Nuotraukos😞 ŽAIDĖJAS JAU UŽBLOKUOTAS.
  8. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Bacardi_Together 2. VIP nario slapyvardis: The_Nike 3. VIP nario nusižengimas: healinasi saudymosi metu 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  9. @Josh_Excite ipac, dziumbriukas mazas. oho koks tu kietas :0

    http://www.part.lt/img/89901699f209e87573fcbefc113719de946.png

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  1 daugiau
    2. Bacardi_Together

      Bacardi_Together

      Manau vertėtų tau nuo sampo savaitei atsipalaiduot, nes nelabai orentuojiesi ką rašai. Tiesus tas gta, ne kaip tu :) 

    3. Josh_Excitee

      Josh_Excitee

      Ką tik, Bacardi_Together rašė:

      Manau vertėtų tau nuo sampo savaitei atsipalaiduot, nes nelabai orentuojiesi ką rašai. Tiesus tas gta, ne kaip tu :) 

      :D , kazin kas cia jau toks garuoja

    4. Luksz_Lektka

      Luksz_Lektka

      abudu sampa jus istrinkit vistiek dead game OMEGALUL

  10. Nesmagu kai šaudai beginklį arba naudoji VIP komandas šiaip nerašau, bet taip elgtis negražu.
  11. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Bacardi_Together 2. VIP nario slapyvardis: Yuri_Samp 3. VIP nario nusižengimas: gydosi viduri kovos 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  12. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Bacardi_Together 2. VIP nario slapyvardis: Wardell_Curry 3. VIP nario nusižengimas: gydimasis kovos metu(matosi video kad saude ir pasigyde) 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  13. Loterijos anketa 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Bacardi_Together 2. Ar dalyvavote tradiciniame Las-Venturas bėgime?: Taip. 3. Įrodymai, jog dalyvavote:
  14. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Bacardi_Together 2. Administratoriaus slapyvardis: Jimmy_Anderson 3. Administratoriaus nusižengimas: Free kick 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  15. Mielas Aras direktoriau, ačiū už tai, kad mane vadinate aimu, man tikra garbė. Nu, bet aišku Jūs tamsta gi serverio šaulys, pataikai kulką = aimas patikėk iš šono labai juokingai atrodo, kai taip zyzi dėl kiekvienos kulkos. O dabar jeigu apie čytinimą, tai tau net hp nenuėmė, kai šoviau, video matosi aplink kiti lygiai taip pat šaudo :DD Tu man paaiškink kaip iš vienos kulkos gali nuspręsti ar žmogus kažką naudoja... Pasijunk aimą ir pamatysi kaip su juo šaudai O dabar leiskim nuspręsti atblokavimo prižiūrėtojui.
×
×
  • Kurti naują...