Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Arma_Lytva

Nariai
  • Pranešimai

    161
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

31 Pradedantis siekti tikslų

Apie Arma_Lytva

  • Rangas
    Apsipratęs

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Vieta:
    Šiauliai
  • Lytis:
    Neatpažinta
  1. Paskaičius Lafos taisykles teisėsaugos dyrektoriai gali tiesiog byrka išvertę sedėt ir būt neaktyvūs,o teisėsaugos nariai naudot viską ką turi,kad tik atgrobtų,nes kitaip neišeina jiem. Tai ble dar įdėk taisyklę,kad teisėsaugai leidžiama naudoti čytus per grobimus,nes kitaip neišeina atgrobt. Kolkas Erika su Felipe geri direktoriai,tai nieko prieš neturiu,bet,jeigu poto kokie lochai bus tai kas tada? Lafa manau mano,kad gali kažką padaryt,nes buvęs SPD dyrikas ir pan. Nemanau,kaiptik sugadino viską dabar... o DPi vardas kenčia ir iš Eimio pusės nors jis net neturi nieko bendro dabar su teisėsauga... Duokit Mielai antra DPi,kad ir stumia ant jos daug,aš manau ji verta ir sąžininga yra. Ji prikeltų teisėsauga.
  2. O malonu matyti merginų severyje,beto smagu,kad įsikėlei nuotrauka:) Neblogai atrodai. Malonu,kad taipogi lankai atletiką.
  3. Na tu įžeidinėjai mane ir mano kolegą neper sms,o per viešą chat,tai aš ir užmutinau,kaip viešą,ryt įkelsiu nuotrauką nes šiandien jau per telefoną. Jeigu tu kimbi prie,to,kad nedaugiau,kaip du žmonės,tai mašinoje aš matau 3žmones kurie mato,manau tu neaklas.
  4. Tai,jo,kad tik protingesnis atrodytum? Uždėjau,kaip metafora ar pan. Fsio.
  5. Anketa: Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Arma_Lietuva Jūsų nuotrauka: Papildomi komentarai: Palydėjom Dwyane_Morreti,iki ;/
  6. * Anketa * 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Arma_Lietuva 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: SISTEMA 3.Kodėl buvote užbanintas: AIM TIPO,ATSIBODO.... 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  7. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Arma_Lietuva 3.Kodėl buvote užbanintas: AIM TIPO,buvo narkai išlindo kareivis pradėjau šaudyt ir ban.... 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  8. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Arma_Lietuva 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Ivanas_Zigulys 3.Už ką buvo skirtas banas: Pašalinis zonos grobime. 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  9. Klaida pirmam paveiksliuke ne ginką,o ginklą,bet nevermind patiko man:)
  10. Maladėc man esi,čia tas kur daro daug,o kalba mažai:D Kaip Edvinis sakė visada pilna burna:D
  11. Mldc čiūvakas toks,paprikolint gali ir pakalbėt. Atsimenu pasišaudyt judėjom į trefkių zona,dar neblogai mappini.
  12. Reikia žinoti ir tai,jog Rusija slepia viską ką turi geriausio ir tikrai nerodo,ką turi.
  13. Jis turi omeny,kad ji bankrutavus ir nori į ES. Kam į tą ES,jeigu ta ES pati nėra turtais aptekus.
  14. Ir beto chebra baikit komentuot apie ta savo JAV,kad ji čia visagalė... Filmų,žaidimų prisižiūrėja... Geriau į pasauli išlyskit pažiūrėkit ką Rusija gali ir kokia ytaka pasauliui ji turi,ant kiek Rusijos visi bijo,baikit ta JAV idealizuot... Pažiūrėkit istorijoj kas daugiau karų laimėjo ir atlaikė.
×
×
  • Kurti naują...