Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.7


Renas_Faustino

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

7 Naujokas

Apie Renas_Faustino

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

1.056 profilio peržiūros
  1. Ok , let's think... Visų pirmą, ką tu su šia pamoka norėjai primest? Manau tikrai ne hackeri, o jeigu norėjai, tai tau tikrai NEPAVYKO. Visų antra, SA:MP'e atsirado labai daug tokių nevykelių kurie gąsdina, kad nuims neta, t.y jį išjungs, kiek esu sutikęs tokių, davęs IP, arba patys susiradę - nieko nepadarė. Klausimas kodėl? Kiekvienas žmogus turi sąžinės jausma, kuri neleidžia daryti to ir to, tame gali būti ir atsakymas. Šiomis pasakomis vertėtu netikėti - that's my opinion. Zdrw ketuoli, laukiu kol išjungsi neta.
  2. iPhone esu matęs, lietęs ir ne tik, taip, kad žinau kaip būtų, gali man neaiškinti, ačiū labai. Lumia nukritęs ant žemės būtų be jokių įbrėžimų, o iPhone - būtų jau sudaužytas. LUMIA nesi turėjas , nerašyk išviso. Keiksmažodžiai ir keiksmažodžiai tik pas jaunima... eh kuom jus virstat?
  3. na ne, su tuom neturėjau problemų, bet tau siūlyčiau imti LUMIA 520 - mažiau pinigų išleisi, be to galima sakyti, kad čia tas pats kaip ir kiti modeliai, kituose gal yra kelios pakeistos dizaino vidaus/išorės detalės.
  4. ta parsme perinstaliuoti? tokio dalyko ten nėra. Gamintojo parametrų atstatymas tik, kuris atstato į pradinius nustatymus. Tikrai nereikia, bet aišku reikės microsoft acc, galėsiu padėti su tuom
  5. Manau, kad kvepalai aktualiausios dovanos vaikinams.
  6. Meilės, o ko gi daugiau reikia kalėdų proga? )
  7. Labai gražus darbas, manau jį reikėtu įkelti į serverį Nesu mapperis, nemačiau klaidų, bet.. this is AWESOME.
  8. Nebenusišnekėk... LUMIA operacinė sistema yra PUIKIAI subalansuota, ką tu čia parašėi - GRYNAS MELAS.
  9. LUMIA. Kodėl? Lumia turi Windows OS ( operacinę sistemą ) kurios deka gali išbandyti naujausias technologijas po šiai dienai. Šis telefonas yra kokybiškas, jo stiklas pagamintas iš nesubraižomo stiklo ( Gorila glass ) Telefonas nėra brangus, atitinka kokybę. Patogus naudoti, nėra sunku jį valdyti. Lumia modelių yra išties labai daug, pats turiu LUMIA 520 ir tikrai nesigailiu jį įsigyjęs. SIūlau taip pat ir tau. Kuom šis telefonas geresnis už iPhone? Kaina neatitinka kokybės. Kaina išties didelė. Lengvai dūžta. Sunku naudotis. Manau šie argumentai padės tau išsirinkti tinkantį varianta. Sekmės.
  10. Įdomi idėja pritraukti vis naujų žaidėjų, tai didelis pliusas projektui, bet vis dar reikėtu padirbėti prie kitų serverio sistemų.
  11. Galėjai maždaug padirbėti prie teksto viršuje "SVEIKI ATVYKE", galėtum paieškot kokio nors kitokio apivalidinimo, logotipas vienintelė kliutis, kitas visai normaliai. Tobulėk toliau.
  12. Na taip, nepagalvojau apie juos... Na vistiek, galėtum juos išbandyti !
×
×
  • Kurti naują...