Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Tadis_Bagyra

Nariai
  • Pranešimai

    19
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

10 Naujokas

Apie Tadis_Bagyra

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    PREMIUM
  • Darbas:
    Policininkas
  • Patirtis:
    Daug
  • Pinigai:
    1Lt
  • Tr. priemonės:
    Sultan, NRG

Profilio informacija

  • Vieta:
    Kretinga, Lietuva
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

1.161 profilio peržiūros
  1. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tadis_Bagyra 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: Užsokau ant vieno pastato ir nulipau nuo motociklo. Poto vel ilipau i motocikla ir gavau BAN. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  2. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tadis_Bagyra 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: Taigi atvežiau krovinį ir norėjau iškraut , bet trugdė kita mašina tai aš norėjau ją patraukti bet isedau į mašiną ir staiga gavau BAN. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  3. Labai gaila kad palikai DPI postą, na bet čia tavo sprendimas. Sėkmės tau.
  4. Visu pirma yra ne darbo diena ir radistai nedirba. Visu antra taip negalėjai skelbti per /vch.
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tadis_Bagyra 2. V.I.P Nario kurį peikiate Vardas_Pavardė žaidime: Ernioks_Hockey 3. Kodėl peikiate šį V.I.P Narį?: Šaudo prie vyriausybes į bet kurį žaidėją + nužudė. 4. Vaizdiniai įrodymai [ Foto/Video(BŪTINA) ]:
  6. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tadis_Bagyra 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: Tiesiog skridau su maverik ir netyčia paspaudžiau enter ir kritau iš jo. Tuo metu turejau užsimoves parašiuta ir staiga pamačiau kad mane užbanino. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  7. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tadis_Bagyra Administratoriaus Vardas_Pavardė: Vidmas_Canse Kodėl giriate šį administratorių: Tai labai geras ir tvarkingas administratorius. Visados padeda kai yra bėda ar ko nesupranti. Tikrai gerbiu šį žmogų už pagalbą žaidime. Manau tai vienas iš geriausių administratorių žaidime.
  8. * Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tadis_Bagyra * Jums reikiama pagalba: Reikia pagalbos surandant, forume spalvų ID.
  9. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tadis_Bagyra 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: Važiavau sau ramiai su mašina dirbau radistų darbą ir staiga mane užbanino. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tadis_Bagyra 2. V.I.P Nario kurį peikiate Vardas_Pavardė žaidime: Airidas_Diesel 3. Kodėl peikiate šį V.I.P Narį?: Saudo i mane ir trukdo dirbti pazeidineja taisykles. I civilus šaudyti negalima. 4. Vaizdiniai įrodymai [ Foto/Video(BŪTINA) ]:
  11. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tadis_Bagyra Administratoriaus Vardas_Pavardė: Vidmas_Canse Kodėl giriate šį administratorių: Todel, kad labai puikiai supranta savo darba ir pareigas, taip pat padeda sunkiose situacijose.
  12. Ir aplamai ar yra toks baudimas uz keiksmazodzius ? Paskaiciau baudimus ir tokio baudimo nemaciau Ir be to ne tik as rasiau taip ir tas naujokas
  13. . Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tadis_Bagyra 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Vytas_Desert 3. Administratoriaus nusižengimas: Uždejo mute už keiksmažodzius nors as jokio keiksmažodzio neparašiau jam. 4. Įrodymai (būtina):
  14. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tadis_Bagyra 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: As vaziavau su masina islipau is jos ir privaziavo kazkoks medikas V_P neatsimenu . Jis ant manes uzvaziavo ir as nebegalejau iseiti ir as miriau ir po to ismete lentele kad as uzbanintas raso fake kill ar galite isspresti sia problema ir panaikiti ban. Aciu 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
×
×
  • Kurti naują...