Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Mykolas_Dani

Nariai
  • Pranešimai

    26
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

6 Naujokas

Apie Mykolas_Dani

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Serveris kaip tik nera senas, o per toki laika spejo daug pablogeti.. Neverta zaisti del dar daugiau priezasciu, negu verta. Kaip galima ekonomikos nesutvarkyt. Masinos, hm.. nesamone su ju kainomis, arba vipai. Kodel iskart Dievai nepavadinot? privilegijos tai tos pacios, xp.. kaip tikroviskai xp kyla. Bet didziausia klaida, kad realus gyvenimas sitas serveris vadinas, nes angliskai tai free room skambet turi.
  2. Nesu cia nuolat zaidziantis zaidejas, vis noriu pradet, bet sunku prisitakyt ir kuo toliau jungiuosi, tuo nesamoningiau cia.. Serveris tiesa sakant naujas, bet xp kaip sieno visi turi, del vipo, taip vipas - ne Dievas, neidomu ir kaip vaikai adminus pirkineja. Galetu anuliuot, padaryt restarta ir, tuo paciu sutvarkyt, kad xp kiltu zmoniskai, ne kaip dabar, adminus rinktu patys zaidejai, o butu VIP 1 ar 2 rusiu, su kuo nesutinku, tai su pokeriu, man jis netrukdo.
  3. pats kaltas, jei literaturos nesimokai, nezinai tarmisku LIETUVISKU zodziu.... neturiu nieko cia as, turi piupitra?
  4. normaliai parasykit ponas, nes neikertu ka cia iziebet o.O Jo, pastebejau ;d
  5. Gal kas ponai netycia labai gerai vokeiciu kertat ir uz filmai.in acc su 10tasku isasmenuotumet perfect laiku 4 zodzius? Denken, Denken nach, Fahren, Fahren mit, ar mit Fahren, jau ne nezinau ;D, perfekt laiku jie skamba kazkaip sitaip: hat gedacht, ist gefahren. Tai vot, cia tik 5min darbas ponai, kas norit 10tasku akaunto filmai.in? kas bus tas lustig menchen? ;d
  6. trecio pasaulinio tikrai nebus. Gal bus, bet tikrai jau nemusu kojos sia zeme vaikscios, kai jis bus, arba jau pasene busim. Nors ta Rusija ir turi branduoliny ginkla, bet is g8 visi g7 nusisuke pries ja, o V.Putinas tikrai protingas zmogus ir karo neprades, nes puikiai suvokia koks bus ekonominis smugis Rusijai, nekalbant jau is smurto puses kas pasidarytu, Rusija tiesiog gina kryme rusakalbiu interesus, patys ukrainieciai kiek kalti del savo keliamos, kaip sakant ,,revoliucijos" juk tokiu skirtingu poziuriu i valdzia tikrai nesulauks gero. O Amerika, Vokietija ir kitos G valstybes.. Jos karo tuo labiau neprades, nes visos gi NATO arba taikiai gyvenancios. Supraskit viena, tarpvalstybinis konfliktas, dar nera karas.
  7. Mykolas_Dani, 1996-05-01. MAciau kazkas jau yra gimes tokia diena 97 metais ;D
  8. http://translate.google.lt/?hl=en&tab=wT#zh-CN/lt/%E6%8A%8A%E6%89%8B%E6%8B%BF%E5%9B%9E Spauskit listen
  9. Gal kas galetu numesti Los Santos, San Fierro, Red Country ir nezinau kap ta dalis vadinasi, bet kur Angel Pine yra keliu modus. Butu labai malonu, kad skirtingos san andreas valstijos keliai butu skirtingi. Las Venturo ir dykumu nesiulykit, jau turiu.
  10. Uoj ;D, prazioplinau kazkaip, aciu abiem, kad padejot.
×
×
  • Kurti naują...