Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Kietas_Miegaz

Nariai
  • Pranešimai

    36
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

24 Pradedantis siekti tikslų

Apie Kietas_Miegaz

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Nu parsisiunčiau installą. Pajungiu jį ir iškarto išmeta The program can't start because Menu.Dll is mising from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.
  2. Nu parsisiunčiau installą. Pajungiu jį ir iškarto išmeta The program can't start because Menu.Dll is mising from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.
  3. Kad aš laukiu 2-3h ir man tik pusę pakrovė turiu 2 diskus, bet kuriame diske yra lol'as jis yra tuštesnis.(ar vistiek pabandyt persirašyt į kitą, jei nepakraus?)
  4. Krč žiauriai lėtai krauna, tiesiog užstringa, gal įmanoma kažką padaryti ar kaip nors PC išvalyti, kad viskas greičiau veiktų, nes kompas tikrai neblogas.
  5. John_Quandro Vaidis_Bond Vaidis_Plane John_White John_Addo Vaidis_Light John_Smith John_Lakers John_Dallas__ John_Clark Vaidis_Rush John_Jeter
  6. Keep_Calm , Hero_Zero Galaxy_Man Smart_Man Bat_Man
  7. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Vasia_Gvidas 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Mindaugas_Parkour. 3.Kodėl buvote užbanintas: Čytas... Koks čytas lai pateikia įrodymus 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis: http://www.part.lt/img/55c6bac7910232e716db4b640a91db3b146.png
  8. O tu ir į lauką išeini Čj buvo LV užlūžęs
  9. jungi Play League Of Legends ir jis nepasijungia dėl PVP.net patcherio kažkokio, padėkit = r3p
  10. Suras mokslininkai vaistus, kad išgyventum kiek nori, sugrūsiu į burną Noriu kažko
×
×
  • Kurti naują...