Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 6 / 200

Versija: LV 7.7.6


Mantas_Zags

Nariai
  • Pranešimai

    1.557
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    1

Mantas_Zags paskutinį kartą laimėjo Lapkritis 19 2013

Mantas_Zags turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

416 Senbuvis

Apie Mantas_Zags

  • Rangas
    R'conas :*
  • Gimtadienis
    1915.07.21

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Vieta:
    Kaunas
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

4.382 profilio peržiūros
  1. Oj oj tavo tėvas mentas eik *Myliu Las-Venturas.lt* pasigirt visam pasauliui aišku kad ir tie mentai susiduria su ekstremaliom situacijom bet kariškis diena naktį rizikuoja ka tu žinai kas išsiverš kokį išsakyma gausi *Myliu Las-Venturas.lt*.. pasakys viskas chebra karas sėdam į vikšrus tankus imkit f22 ir lekiam..
  2. Ojėzau *Myliu Las-Venturas.lt* kokias čia isterijas liejat? žinot kas čia yra? ogi tas kad rusai nenori kad urkaina įstotų ten [KEIKSMAI] į europos sajungas ar kuria [KEIKSMAI].. beto rusijos karinis laivynas netoli ukrainos ten kaškus ir krč taspats kad jūsu ten visa rimta ginkluotė netoli kitos šalies o kaškas nori atsiprašant ja perimti tai ka jūs darytumėt? pasakysiu tiesiai šviesiai tiek amerikeičiai tiek tie rusai yra mldc nesvarbu bet *Myliu Las-Venturas.lt* mes lietuva vpš čia verkiat verkiat komentuojat rodos *Myliu Las-Venturas.lt* negalėsit smaukyt *Myliu Las-Venturas.lt* tanko vamzdis pro langa išlys.. norėtu jie jūs čia net nespėtumėt free postint užtektų vienos raketos lietuvos nėra nei tų Šiaulių ten tas bendelis su henytes avataru nichuia nepadaryti sėdėtu ir verktų po lapu arba eitu [KEIKSMAI] grobimų su stifu per lv
  3. Oj *Myliu Las-Venturas.lt*, jūs čia diskutuojat liktumėt gintumėt kiti neštumėt kudašių dabar ka jūs tam amerikiečiui kariškiui kuris su nesveika amunicija padarytumėt iš pagalio į galva trenktumėt dėtų iš buožės ir lavonai. fsio o dabar realiai pagalvojus jaigu kad ir kiltų tas 3 pasaulinis lietuvių net nepastebėtu kas mes esam maža šalis kiek mes tos technikos turim? pora naikintuvu tankų ir fsio kai amerikieciai su rusais tų tankų 10000 kart daugiau turi.. juokinga net darosi apie jūsu diskusijas tokias nesamoningas oj bėkčiau ginčiau jaigu pradėtumėt ten pis* prota tiems surams arba amerikiečiame neįtiktumėt nušluotu akimirksiu užtektu 1 naikintuvo kirstų į ignalinos atomine raketa į reaktorių dar į Kauno hidroelektrine ir baba mes neagzistuojam.. čia mums mažiausiai reikėtu prakaituoti suprasčiau čia mes kaškuo būtume prisidėja nebijokit būtu ukrainoj naftos ohoho kas ten vyktu 3x žiauriai amerikiecičia pirmu momentu išiverštų
  4. Nepatiko rėmeliai visiškai apsurdas.. stockai irgi ne iš geriausių.. nu krč.. nėra ka vertinti. P.S Sekmės tobulėjant..
  5. Žiauriai žiauriai gražu, bet klausimas ar šitas daug reikalauja necrashins?
  6. Darbelis visai man patiko, bet šiaip nieko įspūdingo nepadariai bet daina tai išvis osum..
  7. Nieko blatno, paprastas darbelis toks nieko įspūdingo ir jaigu šiaip sau mappinai tai kaip pirmas neblogai nu krč.. nieko įspūdingo.
  8. Aišku avatara betkokį gali padaryti, bet svarbiausia koks yra stockas jaigu gausi tinkama ir gera kokybiška stocka toks nesveikas avataras išeit gali jaigu dar moki tai ohoho.. P.S Šiap visai neblogai bet geriau padaryk mažiau bet kokybiškų.
  9. Man žiauriai nepatiko čia nieko nėra tik 3d pasukai teksta ir fona užmetiai..
  10. Šaunus atnaujinimai, klausimas o jaigu aš esu adminas ir gaunu 2 ispėjimus jisai man pasibaigia ir po kiek laiko nusiperku vėl ten 1,2,3 lvl tai vistiek 2 ispėjimai?
  11. Tu *Myliu Las-Venturas.lt* bebro galva vpš kaškoks traumuotas 3 metrinis šernas *Myliu Las-Venturas.lt*
  12. Kodėl nepaminėjai axuienas bičas su geru humoro jausmu
×
×
  • Kurti naują...