Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Mantastropez__

Nariai
  • Pranešimai

    29
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

1 Naujokas

Apie Mantastropez__

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. daug kas sakydavo, kad esi garbės take bereikalo. Tai netiesa, tu esi ten tikrai neveltui, būvai geras mapperis, ir būsi dw.
  2. Turbūt čia man vienam ph kokie tie rangai ?
  3. Tavo intergruota vaizdo plokšte, tai čia viskas aišku.
  4. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Mantas_Tropez 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje:Danny_Winston 3.Kodėl buvote užbanintas:Čytas, nors man užsibūgino, atstingau kažkaip, paskui bėgau,bėgau ir vėl sustingau nesuprantu kaip čia būvo, o mane užbanino 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis: http://xes.lt/di-YEYY.png
  5. Užsibūgino tiesiog, būvau surakintas pasūkau pelytę, pist žiūriu normaliai viskas ir pradėjau bėgt, paskui vėl sustingau, video matosi kaip sustingau.
  6. Mldc, pasiemei iš s0beito 999999999999 ir mažėjo tai ss padarei. Prigautas.
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Mantas_Tropez 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime:Night_Wizards 3. Administratoriaus nusižengimas:Free mute. 4. Įrodymai (būtina):http://xes.lt/di-NE2F.png
  8. 1.Jūsų Vardas_Pavardė:Mantas_Tropez 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote):Oskaras_Naktis 3.Už ką buvo skirtas banas:Čytinimas, įmontuoti ratai nors mechanikams neina montuot ratus į darbines mašinas. 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  9. 1. Nesimato kulkų. 2. Nesimato naudotų admin ginklų, nušoviau su SG, tai nieko nebus nes čia ne admin ginklas
×
×
  • Kurti naują...