Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Williams_White_

Nariai
  • Pranešimai

    314
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

201 Pripažintas

Apie Williams_White_

  • Rangas
    Eko.
  • Gimtadienis
    1997.12.24

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Vieta:
    Šilutė.
  • Lytis:
    Vyras
  1. Kaip ir daugeliui nepatiko spalvos, man irgi, per ryšku, dar tas įėjimas kaip kokiam rusį... Daiktų išdėstymas neblogas, pati visko idėja išvystyta gerai. Bet va, spalvos, ir įėjimas..
  2. Sveiki. Taigi kaip galbūt pastebėjote aš jau iš vis nebekuriu naujų mapp darbų, tiesiog atsibodo, ir yra daugiau veiklos nei sėdėti prie kompiuterio, taigi pamąsčiau, kad kam man laikyti kompiuteryje šiuos mapp darbus, jeigu galiu pasidalinti su jumis, gal kur nors pravers. Nes man jų iš vis nereikia. Darbai kai kurie mano manymu yra tikrai verti dėmesio. Mappai: Sala. Kurta vandenyne. VIDEO PARSISIUNTIMAS Namas Las Venturas mieste VIDEO PARSISIUNTIMAS Stotis San Fierro mieste VIDEO PARSISIUNTIMAS Kavinė San Fierro mieste VIDEO PARSISIUNTIMAS Mechanikai, arba taip kam nors panaudosit. Las Venturas mieste VIDEO PARSISIUNTIMAS Taigi tiek beradau, jei kada atrasiu daugiau, dar papildysiu. Nes visiškai ne gaila. LIKE!
  3. Sveiki! Šį kartą sukūriau SanFierro stotį, nu nelabai jau čia į stoti panašu, bet vistiek. Dėl mirguliavimų tai jie yra dėl bandicam'o, arba dėl gm, nežinau. Bet arčiau privažiavus niekas nebemirguliuoja. . Spaudžiam HD. Dar buvau sukūręs šalia ir degaline, bet kažkas ten susibugino, kad kai įeini į gm, iškart crash'ą išmeta, gal pavyks kaip nors sutvarkyt. Vetinam.
    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  5 daugiau
    2. Martin_Busato

      Martin_Busato

      Nesąmonė nei su kw/kg nei su tiesiog automobilio galingumu, tarkim iki 100 kw. Reikia nuobaudas didint ir tiek. Pasiimi kokią benzininę 1.6 varikliu, kw tiek, kiek pas dyzelį su 3l varikliu. ;)

    3. Williams_White_

      Williams_White_

      Nu jei taip bus, kaip Edvinas sako, tai tada px, nesijaudinu :D bet iš tikro, tai koks skirtumas su kokia mašina važiuoji, jei esi nūbas prie vairo ir nemoki važiuot, tai ir su tais 66 kw pisi į medi ar žmones daužysi kaip kėglius..

    4. Arturas_Boos
  4. Parsisiūsk AdwCleaner ir praskenuok, ir išsitrink ką išmes, man padėjo. Tau turėtų irgi padėt.
  5. Dariau tai, ką moku geriausiai. Stengiausi padaryti viską gražiai. Gal gavosi taip. Vertinkit. . Pasijunkit HD.
  6. Susimasčiau, ir sugalvojau padaryti kažką man naujo, tokio darbo nedariau, tad gal kas ir nepavyko. . Muzika - Dimitri Vegas & Like Mike vs Ummet Ozcan - The Hum Vertinkit.
  7. Senai kažką kūriau LasVenturas mieste, tad sumasčiau, kad reikia kažką sukurt. Video kokybė prastoka. Servizo sienos vienodos, šešėlius meta. . Tos dvi mašinos kur mėtos, tai netyčia gavosi Daina - Wilkinson - Breathe ft. Shannon Saunders
  8. Sveiki. Nebuvo ką veikti, tai pamaniau reikia vėl bandyti kažką sukurti, ilgą laiką nebuvo noro, kūriau darbus, bet jie buvo taip ir nepabaigti. Darbas paprastas. . Vertinkit.
  9. Dabar kaip tik tobulinu savo įgūdžius, ieškau kažko naujo, ir sekančiam darbe, jau turėtų kažkas būti. O čia dėl to serverio maperio, man visiškai nesvarbu. Nes mappinu tik savo malonumui, kai nėra ką veikt. O čia dėl tos lafos, man jo darbai niūrus, mažai kur naudotos texturos, visur beveik objektai originalūs, tad jie yra pabode. Visi turim savo nuomome, ir skoni, tad visiems neįtiksim.
  10. Taigi nebuvo ką veikt, tai sumappinau buto interjerą. Darbas darytas po 2 mėnesių pertraukos. . Vertinkit.
×
×
  • Kurti naują...