Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.7


Marius_Blink

Nariai
  • Pranešimai

    51
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

15 Naujokas

Apie Marius_Blink

  • Rangas
    Narys
  1. Atsimenu kaip dar gt pasijunges 22:00 valanda gaude loxas mane nes nesugeba be jokio sudo lygiai zaist su kitais
  2. ne tau apie ozius rasyt *Myliu Las-Venturas.lt*

  3. o kas buna kai luchh ykelia pries yardes ? atrodai paprasciausiai kaip koks eilinis mesio vergas
  4. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Marius_Blink 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Max Tosha 3.Kodėl buvote užbanintas: Ridos buginimas .. ka zinau , turejau nueit trumpam uzpaudziau esc bevaziuojant su sanchez ,bet gavos taip ,kad ilgam nuejau taip ,kad net neisjungiau gta piso bana uz kazkoki ridos buginima , nuo kada negalima palikti afk ? 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  5. didesnis lagas nuo lagino skiriasi , tiesiog kai sauna y zeme tos dulkes kyla man lagina ir po perio suvio nusieme arrmor po dirolo suvio nenusieme nes matos tiksliai ,kad nebuvo pataikytas ir kaip greit nueinu y sali ,kad ir su kokiu cytu turi sustabdyt vietoj zmogeliuka ,o ne kad staigiai pasitrauktu y sona beje sitas video toks pat kaip London matos viskas tas pats taip ,kad banas cia banas ir ten turi but -,- palauk palauk .. ne tavo zodziai "atsiūsk sobo linką,pas manes xujovas" zinau is kur siust tai kodel man neigt ir neduot zmones a ?
  6. Visų pirma gavai ban už fake kill, tad nepaslaptis, kad turi s0beitą ir jį naudoji. Nesigink čia prašau ir negadink nervų kitiems. nesigink .. tiesiog sakau taip kaip yra .. tai ,kad tas pats kaip per london video kur tipo prigavo matos kaip y jy saunas ,bet jis toliau nubega net nesustojant reiskias y jy nebuvo pataikyta tik taip parode tam zaidejui kuris y jy sove ..
  7. oi ble ... ka man daryt jaigu yra didesnis lag nei jum ir 0,08sekunde matos kaip tu man sauni ,o zmogeliukas net nesustoja nuo suvio nes nuo didesnio lago del to zala ir nepasidare buciau labiau zinomas kaip koks sitas http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/105668-vidmantas-london/ visi kazkaip gintu nes visiskai matos tas pats kaip ir jam kai pataiko toliau nubega net nerodo ,kad pasautas ,kad sustotu
  8. ble yra taisykles kaip ir ,kad negalima ignoruot zinuciu taip ,kad niuchink dux... tipo tu adminas ir by.. dejas ant kitu zaideju tik ,kad uzmutint ir cia is atmazai.lt paemiai ta ,kad servery nebuvai a ?
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Marius_Blink 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Marius_Axuel 3. Administratoriaus nusižengimas: 2kart rasiau ,kad uzsibuginau niekas nesugebejo padet , 3 kart pradejau keiktis ir y tai sugebejo atkreipt demesi ,kad uzmutinti tai jai sugeba ,o padet zmonems ne .. taip ir likau su mute dabar uzsibugines , tai krc peikiu vien del to ,kad nesugeba padet ,o tik mutint 4. Įrodymai (būtina):
  10. kai uzeini add trade spausk ne ant cs go ,o ant steam daiktu
  11. jauciu pats sudiniausias nemokamas VPN po hotspot shieldo , siulau kepard jai jau taip reikalingi 30 dienu trial gauni kai draugas uzsiregina
  12. paimciau deziu arba gun skinu per cs go iki 400k pm

×
×
  • Kurti naują...