Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 7 / 200

Versija: LV 7.7.7


Weed_Regis

Nariai
  • Pranešimai

    124
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

11 Naujokas

Apie Weed_Regis

  • Rangas
    Bandantis pritapti
  1. Neimanoma seni taip šaudyt greit, dar man sako per dm eventą čytas čytas inv neina hp, nors pačiam joblinau kulkas neina niekaip.. :DDD atsiranda gi kiečiausia dmeriai vaidina ir ban gauna jau kelintas toks..
  2. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Regis_Samp 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje:Serverio banas. 3.Kodėl buvote užbanintas: Kažinau, važiuoju paspaudžiau nosa ir dėjo speed hack bana.. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  3. Sakau gi kelt po 5k o ne 300k 300k mano kainą.
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime ;Regis_Samp 2. Kokią transporto priemone norite parduoti ? Sultan. 3. Informacija apie transportą (rida, tune, dujos, tech, ir kt.) ; 4. Transporto apibūdinimas ; Gera car didelė gan rida, pakėlus didesne rida, galmėtu dar brangiau parduot. 5. Transporto nuotrauka ; Matosi nuotraukoj informacijos kokia mašina. 6. Transporto priemonės kaina ; siulykit nuo 300k. Keliam po 5k. 7. Jūsų skype(susiekimui dėl pardavimo) ; Per game galim susitart. 8. Mainymas jus domina ? (Taip/Ne) ; Ne.
  5. Weed_Regis

    Pagalbos

    Nubauskit jį nužudė civili. + Suvažinėjo.
  6. Kad atvirkščiai iš vieno žmogaus girdėjau kad mercurial blogi geriau pirkt predator ir dar kažkokius ten bet užmiršau . vat tokius panašius nusipirkau. tik ne adizero bet parašyta f 50 irgi ir spalvos panašios tik kitaip išdestytos bet orandžinė ir mėlyna yra. kokybė lyg ir gera tai va tiesiog pasiteiraut norėjau dėl f50 ką reiškia
  7. Kas gali man pasakyt kuom geresni yra bucai jei parašyta f50? Ką tas skaičius ir raidė reiškia?
  8. Žinau navarotus šituos perašyk windowsus turėtu padėt
  9. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Regis_Samp 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistemos banas. 3.Kodėl buvote užbanintas:Dėl fly hack, nušokau nuo car ir dėl fly gavau ban, jau ne pirmą kartą taip yra, buginasi čia kažkas.. Čytus jau senai ištrynes taigi nečytinau šį kartą. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  10. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Regis_Samp 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje:Marius_Axuel 3.Kodėl buvote užbanintas: Priežastis: Pastchuj chuj pargriuvai.. bbž nesuprantu ką jis čia norėjo pasakyt. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  11. Good Game Well Played, prigautas kak nada aš ir žinoma atmazinčiau, kad nečytinau ir t.t. bet matosi jog nėjo hp taigi nėra ką ir pridurti.
  12. Krč atsisiunčiau ir rašo This game requires steam, tai db man reikia pirkt steamą iš konors už kažkiek lt ar taip už dyka kurnors galiu gaut ir žaist cs go multiplayer kaip ir visi? Kas gali padėt? Paaiškint kaip viską padaryt reik dq.
  13. Tu suprask tikrai nenaudojau čytų (Pagaliau atblokavo pats galiu rašyt)Tiesiog man jau ne pirmas kartas kaip užšokstu ant mašinos ir gaunu bana dėl fly hack ar važiaves su mašina man užlagina pradeda mašina keliotis į viršų ir į apačia ir gaunu baną dėl speed hack ir + mašina sprogstą lyg atrodo kad kažkas mane valdytu, ir čia ne man vienam tai įvyko Wiliams_David mačiau anketą irgi tos pačios nesamonės, kaip ir dabar plaukiu ir palagino gan dažnai man taip būna, gal kalti modai ar kas nžn bet čytų nenaudoju.. Ir mano pingas 110-160, tai nežinau.. nu krč..
  14. Jūsų Vardas_Pavardė?:Weed_Regis Kokiu Vardas_Pavardė emigruosite?:Weed_Regis. Kiek laiko žaidėte kitame serveryje ir dėl kokių priežasčių jį paliekate?: Mažai, čia geriau todėl emigruoju. Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį?:Čia geriau. Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info: Jūsų nuotrauka per "TAB": Jūsų nuotrauka su užrašu kad :,,Emigruoju į Las-Venturas.lt,, serverį: Jeigu emigruojat keičiate savo Vardą_Pavardę pridėti nuotrauka su Nicko keitimu:Nekeičiu.
×
×
  • Kurti naują...