Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.7


White_Vegas

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

2 Naujokas

Apie White_Vegas

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Tomas_Jaxes 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje:Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas:Sokau is lektuvo ir babam ziuriu fly hackas 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  2. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:The_Lokys 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje:Narciss 3.Kodėl buvote užbanintas:nzn cyteris vazineju buvo pasibugines sampas nieko nenaudoju pripazistu galesiu duot skype ekrana ijungiu 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  3. Sr kas komentuoju cia nieko ner... buginos sampas nei ridos boto neturiu nei nieko ka zn kodel tos lepos sviete
  4. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:White_Vegas 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje:Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas:suristas kazkas servuj buvo prisijungiu lipu i masina ir banas 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  5. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:White_Vegas 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje:Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas:suristas nors vienas masinoj buvau savo darbinei prie dailes ir ten nieko nebuvo cia kazkoks bugas sunaikinau ir pastrigau nors prie manes mafijos nebuvo tik as vienas 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  6. Jūsų Vardas_Pavardė?:Frankis_Samp Kokiu Vardas_Pavardė emigruosite?:The_Lokys Kiek laiko žaidėte kitame serveryje ir dėl kokių priežasčių jį paliekate?:ai tai ten lievas cia gerulis Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį?:cia geri adminai padeda normal zaideju Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info: Jūsų nuotrauka per "TAB": Jūsų nuotrauka su užrašu kad :,,Emigruoju į Las-Venturas.lt,, serverį: Jeigu emigruojat keičiate savo Vardą_Pavardę pridėti nuotrauka su Nicko keitimu:The_Lokys
  7. Aš kai ikeliu ta huda kai ijungiu samp man jo nerodo
  8. Man yra problema del samp modu nes kai isikeliu rodo kad paprastasbe modu sampas (viska gerai keliu)
  9. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:White_Vegas 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje:Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: kad įkritau į vandenį 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  10. Sveiki labai prasau gal galite padeti nes esu isiuntes katik 5 lt sau ir noriu dar 2 bet nebeina sumokesiu rep per zaidima
×
×
  • Kurti naują...