Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Old_School

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

1 Naujokas

Apie Old_School

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. 1. Jūsų tikras Vardas? Matas. 2. Jūsų pravardė? Neturiu. 3. Kiek Jums metų? 14. 4. Jūsų gyvenamoji šalis? Lietuva. 5. Jūsų gyvenamas miestas? Alytus. 6. Koks jūsų ūgis? apie 170cm. 7. Koks jūsų svoris? 40- 45kg 8. Jūsų hobis? Mėgstu laisvalaikiui žaisti krepšinį. 9. Jūsų zodiako ženklas? Šaulys. 10. Kokia šalį esate aplankę toliausiai? Turbūt Turkija, arba tenerifė. 11. Ar sportojuote? jeigu taip ką lankote? Taip lankau krepšinį. 12. Apibūdinkite save charakterį? Mielas, nepiktybinis žmogutis. 13. Koks muzikos stilius jūms patinka? Chillstep'as 14. Kokie jūms filmų žanrai patinka? Fantastiniai, Veiksmo. Mistiniai, trileriai, siaubo, psichologiniai. 15. Ar turite auginti gyvūną? Ne, turėjau triušiuką. 16. Ar turite brolį / sesę? Taip turiu brolį. 17. Mėgstamiausią mokykloje pamoką? Matematika galbūt. 18. Koks jūsų gyvenime tikslas? Tapti garsiu žmogumi. 19. Kokius žmones tu pripažįsti ir mėgsti? (charakterio savybės): Pažįstu ir mėgstu mielus, draugiškus žmonęs. 20. Kokių žmonių nepripažįsti ir nemėgsti? (charakterio savybės): Nemėgstu ir nepažįstu nedraugiškų, rūkalių, prasigėrusių. 21. Ko siekiate serveryje? Nemanau kad kažko siekiu ateinu tiesiog praleisti gerai laiką. 22. Ką veikiate dažniausiai serveryje? Važinėju darbinėje ir ieškau draugų ;D 23. Jūsų fotografija (-os)? http://www.part.lt/perziura/89a1a7ce36d8e5e8c0a197216b036495884.jpg
  2. NBA kažkuris dabar nebežinau kuris yra naujausiais ant PSP, FIFA, PES, Grand Theft Auto liberty city, grand theft auto vice city.
  3. Taigi radau neblogų taikinių ir norėčiau jais pasidalinti.. http://crosshairs.cali-kartell.de/ Čia rodoma tik 1/4 taikinio dalis, įsikėlus viskas yra normaliai.
  4. Neblogas, bet čia tiesiog paryškintos spalvos ir šioks toks enb uždėtas. Ačiū vistiek
  5. Jūsų Vardas_Pavardė? Don_Soo Kokiu Vardas_Pavardė emigruosite? Old_School Kiek laiko žaidėte kitame serveryje? Mėnesį ~ Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį? Na šis serveris man pasirodė jaukus, draugiškas. Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info Jūsų nuotrauka per ,,TAB,, Jūsų nuotrauka su užrašu kad :,,Emigruoju į Las-Venturas.lt,, serverį Jeigu emigruojat keičiate savo Vardą_Pavardę pridėti nuotrauka su Nicko keitimu.
×
×
  • Kurti naują...