Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.7


Paulius_Killers

Nariai
  • Pranešimai

    35
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

4 Naujokas

Apie Paulius_Killers

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Kaip man ta pavadinima pakeist? . Dėl nustatymų nežinau, bandau vienaip keist, bandau kitaip, nieko nesidaro. ;/. Nepakeistų įdomu ausinių jei nuneščiau i TOPOCENTRĄ? Nes garantija tai yra.
  2. Bandau kažką keist, kartais būna geriau, tačiau bandau pasiekt tokio garso koks buvo seniau. Pirkt naujų dar nesiruošiu, kadangi dar šioms nėra net puse metų, o jos buvo nelabai pigios.
  3. taigi, turiu nesenas ausines su mikrofonu, viskas veikė normaliai dar prieš keletą dienų, tačiau dabar prasidėjo siaubingi garsai, kai kalbu per skype, draugai girdi ką aš klausau per youtube ir pnš. nors klausau per ausines, ir būnu išjungęs mikrofoną per ausinių pultelį ant laido, ir dar kai kalbu mano draugai girdi lyg pūtimą i mikrofoną, ir nesvarbu ar skypej, ar ts, ar kokiam žaidime. Gal gali būti dėl to, kad dažnai pervažiuoju per laida su kėde. Gal dėl to, kad kažką prispaudinėjau nustatymuose. Bandžiau jungt ausines į priekine sienelę, bet kažkodėl tada kompiuteryje net nerodo, kad jos prijungtos. Ausinės: Turtle Beach Ear force X12 Dar + Kai klausau muzikos ir padidinu bass boost su ratuku, prasideda keistas garsas. o kai klausau garsiai muzikos, balsas dainoje pradeda skambeti truputi lyg roboto.
  4. Dq manau šis atsakymas ir yra teisingas, nes kiek nusistatinėju visada pilka. Parsisiunčiau naują irgi tokį fainulką. Žaidime galiu atsiverti ENB pultą ir viską keist pagal savo poreikius. Ačiū už pagalbą.
  5. taigi. Įsirašiau enb ir kai atėjau į serverį, beveik viskas pilka. Aš galiu jį ištrint, bet man tas enb labai patiko, ir aš jį noriu turėti. Jis tikrai yra geras. Aš buvau įjungęs gta san andreas singleplayer. Nu tą paprastą kur misijas vykdyt ir viskas puikiausiai veikė. FPS buvo virš 70 ir enb buvo tikrai malonus akiai. Instaliavimas buvo sklandus, be jokių erorų. Nežinau kas dedas, bet ant daug ENB būna taip. Gal kas padėsit? Gal kokį failiuką atsiųsit? Gal patarsit? Tikrai atsilyginsiu
  6. Ne kas kai per kuponus reikėjo sėdėt surištam... Nei krd gavau(tik premijas), nei įdomumo buvo. Ir dar po kuponų nieks neatrakino...
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Paulius_Killers 2. V.I.P nario kurį giriate Vardas_Pavardė: Deividas_Fast 3. Už ką giriate šį VIP narį (išsamus paaiškinimas): Padėjo. Aš tingėjau eit į forumą ir pažiūrėt kiek verslas kainuoja, ir jo paprašiau. Jis padėjo. Ačiū jam
  8. 1. Kaltinamajo asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė): Tomke_Kietas 2. Kuom jį kaltinate?: Nu tai jis čytino kai buvau šrate. Kartais išjungdavo, bet visi nuo jo mirdavo. Jo draugą prigavo, jo ne. Žinau, paskui nušoviau, bet tikrai ilgai šaudžiau... 3. Vaizdinė medžiaga (Vaizdo įrašai, Nuotraukos): Srr, bet reiks žiūrėt visą, nes sony vegasą ištryniau. Čytinimas prasideda nuo ~30 sėk.
  9. Gal gali pasakyti kaip man ištrinti, nes kai kėliausi pirmą buvo ne auto-install bet reikėjo failus kelt
  10. Tai va, vakar įsirašiau c-hud ir norėjau jį išbandyt ir pamačiau, kad ten tik baltas kvadratas. Tada paprašiau pagalbos adminų, kolėgų, visi sakė, kad c-hud buggintas. Tada įsirašiau šiandien kitą, ir pamačiau, kad ir vėl kvadratas. Tada daug c-hudu išbandžiau ir visada balti kvadratai... Kas padės tam 20k žaidime, mažai nes pats nebagotas.
  11. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Paulius_Killers 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: Fly hack nors tik su draugu lenktiniavom kas greičiau plaukia... 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  12. Kai jungiu-užcrashina.... Gal kas žinot kodėl??
×
×
  • Kurti naują...