Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Lafa_Marino

Nariai
  • Pranešimai

    404
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    5

Lafa_Marino paskutinį kartą laimėjo Rugpjūtis 3 2017

Lafa_Marino turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

1.953 Forumo dievas

1 sekėjas

Apie Lafa_Marino

  • Rangas
    Pažįstamas

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    3 lygio
  • VIP:
    PREMIUM
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

7.426 profilio peržiūros
  1. Sveikas, rinkis arba papeikimas arba atsistatydini iš direktoriaus posto.

    Gražios dienos.

  2. sveikas, gal galeciau 4 lvl admina gauti ?

  3. aj dabar atsiminiau, tada gali buti zinok, bet nesigydziau speceliai, turejau ctrl+v /tazerio komandai ir greičiausiai paspaudžiau savo keybinda ant healo, siaip nesigydau per susisaudymus, cia gal ir taip nutiko 🙄
  4. o susisaudymas kartais nera kai du zaidejai vienas i kita saudo ? ypac si situacija kai nesimato net mano zaidejo tai daug variantu galejo buti, nelabai pamenu sitos situacijos, bet kiek zinau po zalos padarymo tam tikra laika neina gydytis, plius tokius "irodymus" labai lengva sufabrikuoti
  5. gal gali pateikti irodymus kaip as dalyvauju susisaudyme? is tavo nuotrauku toki dalyka galima tik preziumuoti
  6. Labas, kada grąžinsi 10 eurų už map darbus? Bei kaip reikalai juda dėl premium VIP ?

    1. Domas_Bartkus

      Domas_Bartkus

      Priimsi į SPD ar vėl ignoruosi?

    2. Jeo_Vega

      Jeo_Vega

      Gali pamiršt tuos 10 eurų 

  7. Sveikas, koks statusas dėl premium vip ? 

  8. tokio dydžio atnaujinimų nemačiau nuo 2014 liepos 4 😮 arba čia dėl paveikslėlių atrodo jog dideli 🧐🧐
  9. Aš kalbu daugiau apie tuos kuriuos sistema fiksuoja pvž bankas , pd narkotikai. Malonu matyt, senus žaidėjus taip atsidavusius serveriui Tu matyt nelabai supratai mano idėjos principą,nes mes nekalbam apie leidimus šaudyt iš tazerio, nekalbam apie narkotikų vartojimus, ir tikrai nekalbam apie sistemas, kurių neina sutvarkyti Tavo pasakymas apie žaidėjų skaičių netinka, nes vėlgi mes - visiškai nekalbam apie tai Tikiuosi supranti , kad atrinkti teisėsaugos komandą ir surinkti betką iš žaidėjų , kad pašaudyti jie galėtų yra skirtingi dalykai. Natūraliu atrankos būdų - skamba teisingai 40 žvaigždučių po grobimo visai logiška, nes tokiu atvėju keliaujama tiesiai į kalėjimą + nemažas šansas , kad tu sugebėsi tas 15 min. būti nesugautas. Dėl kalėjimo tokia ir yra idėja, kad gautu teisėsauga pranašumo kol kažkiek tai iš gaujos yra kalėjime. Dėl veiksmo tai tu katik sau pats paprieštaravai, kaip jo nebus jeigu visi susirinks į klanų bazes kur negalima /ant ar /tazeris ir belieka tik šaudytis? Jis taip ir atsiras manau. Vieni mirs, gal prisigaus bėgdami nuo ligoninės išsinuomoti mašinos ar pnš. Faktas , kad tas 15 min išbūti klanai turi kažkur, ar ligoninei , kad nepagautu, ar klanų bazėje yra teigiamas, nes bent jau 15 min negalės grobti naujo pastato. PD sujungti su SPD buvo gera idėja tik kai išejau niekas nebesugebėjo išsaugoti jos 😕 nuomonę , kad gaujos ima viršu susidariau per paskutinius trijų dienų grobimus, kai nebūdavo įmanoma net įeiti į pastatą.
  10. tiesa pasakius gal net prieš metus buvau prisijungęs, o nuomonę , kad gaujos ima viršu susidariau per paskutinius trijų dienų grobimus, kai nebūdavo įmanoma net įeiti į pastatą. tada galim , kad tie kurie yra tame sąraše automatiškai gauna /bega Geras pastebėjimas, ištaisyti galima , jog po grobimo praėjus 3 min. tas sąrašas atsiranda , jei atsijungi po grobimo per tris min. tada nieko ir nebūna tau. uomonę , kad gaujos ima viršu susidariau per paskutinius trijų dienų grobimus, kai nebūdavo įmanoma net įeiti į pastatą.
  11. Ši idėja duoda: 1. Balanso pastatų užgrobimo atvėju 2. Daugiau veiksmo gaujoms ir teisėsaugai. Sveiki, taigi pražaidęs paskutines 3 dienas serveryje nusprendžiau paliesti aktualią ir daug diskutuojamą temą , t.y. Gaujos vs Teisėsauga. Paskutiniu metu pastebėjau, jog grobimo metu , kai yra užgrobiamas kažkoks tai pastatas, nebėra balanso tarp grobėjų ir teisėsaugos , dominuoja gaujos. Šiuo metu gaujos/mafijos prisiima daug narių ir pasidaro ratio kažkur tai 1:5 t.y. vienam teisėsaugininkui tenka +/- 5 užgrobikai, šansai , kad teisėsauga atgrobs pastatą, greičiausiai, būtų mažiau nei 20%. Mano idėja visai simple. Ši problema nėra tokia paprasta, todėl būtų nelogiška , kad viena pusė būtų kažkuo tai pranašesnė atgrobimo atžvilgiu. Dabar pranašumą turi grobėjų pusė dėl galimybės priimti didelį skaičių narių, bei dėl narkotikų. Žinoma šis klausimas irgi diskutuotinas , nes teisėsauga taip turi tam tikrus pranašumus kaip /liemene ar pnš. tačiau faktas yra tas , jog teisėsauga pralaimi beveik į vienus vartus. Šiuo metu už užgrobimą , nesvarbu sėkmingą ar ne , nėra baudžiama , todėl siūlau sukurti sistemą, kuri nustato kas grobimo metu padarė žalos teisėsaugininkui (padarė žalos ar nužudė) ir visi , kurie grobimo metu padaro žalos teisėsaugininkui (užgrobiamajam pastate) atsiduria tam tikram sąraše, pvž.: /wanted. Grobimui pasibaigus asmenims, kurie pateko į šį sąrašą yra pranešama ir nuo momento kada pasibaigia užgrobimas pradeda skaičiuotis laikas tarkim 15min. teisėsaugos darbas sugaudyti visus, esančius sąraše per 15 min ir prie baudimų pridėti "Pastato užgrobimas - 40 stars" , šį nubaudimą galima naudoti tik ant žaidėjų, kurie yra /wanted sąraše. Po 15 min. /wanted sąrašas dingsta, t.y. nebegalima už tai bausti. Kas pasikeičia? Teisėsaugai nori, nenori teks tobulėti atgrobiant pastatus, nes palengvinimo jie negauna, tačiau panaikinama galimybė be perstojo gaujoms grobinėti pastatus nebaudžiamiems. Kitas dalykas - daugiau veiksmo. Gaujos po grobimo neatsipalaiduoja ir bando išvengti teisėsaugos 15 minučių. Probleminiai klausimai: 1. Kas jeigu gaujos po grobimo pasilieka pastate ir išlaukia 15 min.? - Nežinau yra tokia taisyklė ar ne, tačiau po grobimo teisėsauga pastate gali naudoti tazerius, bei /ant. 2. Jei visi gauja sušoka į ant vienos mašinos ir pradeda daryti dm? - Toks ir tikslas, kadangi teisėsauga jau gali naudoti visas komandas , todėl šiuo atžvilgiu atsiranda daugiau veiksmo. 3. Jeigu po grobimo žaidėjas esantis /wanted sąraše atsijungia? - Manau sąžiningiausia būtų , jog tokiu atvėju jis būna automatiškai įmetamas į kalėjimą tokiu pat laikotarpiu kiek gautum už 40 stars. Diskutuotinas klausimas. Teisėsaugai lengviau atgrobinėti pastatus? - Ne Atsiranda kažkoks tai balansas? - Taip, nors ir teisėsauga gauna į vienus vartus , tačiau jie turi šansą juos sugaudyti ir už tai nubausti po grobimo.
×
×
  • Kurti naują...