Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 6 / 200

Versija: LV 7.7.7


Aidas_Epik

Nariai
  • Pranešimai

    22
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

4 Naujokas

Apie Aidas_Epik

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nėra
  • VIP:
    Nėra
  • Patirtis:
    18k
  • Pinigai:
    3k
  • Tr. priemonės:
    Tahoma su daug gun :D

Profilio informacija

  • Vieta:
    Silute
  • Lytis:
    Vyras
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Aidas_Epik 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Alikiux_Speed 3. Administratoriaus nusižengimas: Kilina civilius būdamas ADMIN [iII] ir PREMIUM VIP. 4. Įrodymai (būtina):
  2. Jūsų Vardas_Pavardė: Aidas_Epik Kokią transporto priemonę parduodate?: Sabre Visa jos info: Greitis: 192. Daužtumas: 0. Rida: Apie 100. Kyla, keliu iki pardavimo. Vaizdinė medžiaga (BŪTINA): Nuo kiek siūlyti kainą?: 40k
  3. Kiek skaitau, tiek liūdna pasidaro. Gaila tokio gero serverio MAPERIO.. Dabar, bus sunku surast, tokio lygio kaip, ar dar geresnį. Smagu, kad prisidėjai tiek daug prie serverio. Gal, po visų mokslų, vėl prisijungsi, ir kelsi serverio reputaciją. Mes, visu noru tave sutiksim, kaip nepaprastą žmogų. Sėkmės Lafa GYVENIME!!
  4. Labas rytas man. Taigi, Las-Venturiečiai, noriu pasakyt, kad tas link'as kur atsisiūsti tą modą, pasišalino (Automatiškai) Norėčiau kad kas nors įkeltų iš naujo, noriu parsisiųsti. Prašau
  5. Labas rytas man. Taigi, aš, pažiūrėjau pamokas, ir visi failai.lt išsitrina per kažkokį laikotarpį (taip pat ir part.lt) Man nerodo nei nuotraukų, o kai spaudžiu atsisiųsti, rašo, kad jau pašalintas dėl administracijos, ar laiko pabaigos. Norėčiau, kad kas nors, iš naujo įkeltų. Dėkui
  6. Aidas_Epik

    Pagalbos.

    Taigi, susidūriau su tokiu klausimu. Ar galima pirkti biznius, namus ir kita už tikrus pinigus. Arba siunčiant kreditus į tą Account?
  7. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Aidas_Epik 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: Ginklų/kulkų čheatas. (Išėjau iš šrataisvaidžio, nes kai nušovė, pasibuginau, ir kritau daug daug) 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  8. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Aidas_Epik 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Serveris 3.Kodėl buvote užbanintas: Kulku/Ginklu chytas. Nors katik isejau is dazasvydzio. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Aidas_Epik 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Rycka_Fierro 3. Administratoriaus nusižengimas: Killina civilius, ir sako negalesiu ppk. 4. Įrodymai (būtina):
  10. Tai kad pas tave cia lagina. Man viskas buvo normaliai iki 100ispaudziau, gal max 106. + Jei buciau koks sobeitas ar dar kas nors. Isesciau i masina, skrist pradetu i dangu. Jau buvau gavęs už tai baną, todėl nebenoriu naudoti.
  11. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Aidas_Saule 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Vilius_Wiliamsas 3. Administratoriaus nusižengimas: Free ban. Laikausi teises ir banas. 4. Įrodymai (būtina): P.s Dar galima matyti, kad raso, /refreshcp..
  12. Jau rašiau, bet turbūt neprisijungia, nes galbūt laiko nėra. Kol laukiu kol atbanins, viską perskaičiau, apie visus darbus, taisykles ir t.t. Pasirodo pagal forumą, atrodo įdomus serveris.
  13. Taigi, prisijungiau į serverį. Šiame serveryje AŠ nesu žaidęs, o bratkis (kuris jau nežaidžia) žaisdavo. Man rodos jis buvo pakuręs savo serverį ir turbūt reklamavo. Už tai gautas IP banas, nes internetas vienas ant visų PC (wi-fi). Taigi, galbūt UNBAN prižiūrėtojas susiprotės, gal atbanins, gal ne. Laukiu sprendimo, nuo to priklausys, ar aš čia žaisiu, ar ne.
  14. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Aidas_Saule 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Jim_Vegasas 3.Kodėl buvote užbanintas: Tipo reklama, nors zaist siandien pradet norejau. Gali būt, kad bratkis per tą patį netą lošė, nesamonių privėlė. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
×
×
  • Kurti naują...