Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Tony_Angelyto

Nariai
  • Pranešimai

    22
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

7 Naujokas

Apie Tony_Angelyto

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Lytis:
    Neatpažinta
  1. manau kad esi mldc. si acc trinu turiu dabar noramlu rimta acc. Patekai i sarasa Williams_Davidas
  2. kad per sampa rodytu ts zmones [zaidime] ts overlay pluginas ?

  3. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Williams_David 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: Speed hack 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis: http://www.part.lt/perziura/31eccec40acb2db1bb24f4856abb1f04520.png
  4. matytas, manau ne toks kaip visi, tokie kaip Danny ir pns. Mldc kolkas.
  5. Bled, tu rimtai jobnutas... Galvojau neatsakysi ryžas. Taj dabar prie gramatikos prisipisai Oho, nustebinai, lenkas... Sakau, duxas uzduxintas esi, neturi ką pasakyt... Galvojau, kad parašysi ateik į ts :DD Krč pamoina čia su tavim.
  6. 1.Darbo tipas [Avataras/Parašas/Logo/t.t]: Parasas 2.Darbo paveiksliukas [Būtina]: http://www.part.lt/perziura/81e8c2140bb8164f86c370abc453e86c417.JPG 3.Darbo tekstas: Danny_Winston ožys 4.Darbo efektai [Taip/Ne]: Kad atrodytu ko geriau. 5.Darbo pavyzdys [Nebūtina]:
  7. taj pasirodo tu dar *Myliu Las-Venturas.lt*.... Zinai, mane nervina tokie zmones... Danny, tu visai axujevshy, toki uroda kaip tave reik pazemint... Pritariu Soprancikui, pagerejo tau ? Tu duhas paslednas esi. Pamenu i klana atejau, rasau kur baze randasi, iskart stumt pradejai, mandagumo, pagarbos. Lohas bled. Taj viskas aisku apie taves, ir tai pasikeles duhas, bet dar ir *Myliu Las-Venturas.lt*.. Tuoj tavo draugai cia ateis, prades ant manes stumt. Taj ka, sekmes tau kaziole bled. Tu neturesi ka pasakyt nes tu gandonas esi. Taj parasysi ateik i ts :DDD Kaip visad ane? Tipo rimtas pacanas, baxuras. Kentas bled. Kad ts duchini ane? Kas tau is to? *Myliu Las-Venturas.lt* lenkas paslednas esi. *Myliu Las-Venturas.lt* ir ducho vietoj. Tave visi duxins, supras kad esi gaidosas. Tenardyt i siknas moki, testumti, kad butu taip " kas cia as?" .. Naras bled, stumikas atsirado cia dydysis, toli su tokiais bybiais nenueisi. :* jau zinau, kad banas pareina ant forumo, bet ka padarysi, nors pranesima apie tave parasiau duxe:)
  8. krc pizdu, gauni free bana atblokuojamas nebusi, Gerai chebra, Viso gero, sekmes zaidime.

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  5 daugiau
    2. Tony_Angelyto

      Tony_Angelyto

      Danny visai duxhas, man byby ciulpk gerai?

    3. Tony_Angelyto

      Tony_Angelyto

      axujelina cia *Myliu Las-Venturas.lt*

    4. Tony_Angelyto

      Tony_Angelyto

      Makarai respectas..

×
×
  • Kurti naują...