Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Fin_Ozone

Nariai
  • Pranešimai

    41
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

6 Naujokas

Apie Fin_Ozone

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Good_Fors 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Big_Smoke 3. Administratoriaus nusižengimas: FreeBan no kada tokios taisykles kad ne galma no stogu esu ant banko stogo o tu esi fbi ten imanoma uzlipti 4. Įrodymai (būtina):
  2. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Wezzy_Corter 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: Fly Hack buginas sistema sitoj vetoj jau 2 karta 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  3. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Wezzy_Corter 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: uz ne leistinkas isedimas i transporto premone as atisedau i dvyrati paskokau ir ban 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis: http://www.part.lt/img/5ea0fddbec72296ec458b2c82cc1b9ff856.png
  4. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Wezzy_Corter 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje:John_Elegy 3.Kodėl buvote užbanintas: FreeBan saudau visus beveik suvariau ju klana tas ban ilupo kad cytas vaikas kur matai cytas 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  5. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Guud_Fors 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: L_E 3.Kodėl buvote užbanintas: FreeBan o ss buciau iskart padares bet pamirsau net banet nera 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  6. Erika kure ft yra ikeles i forma pristatima ir savo fb ten ne jos ft o jos fb kaip ziurke esa :D GALESIU LINKA NUMEST JOS FT VISUR TA YRA NET GOOGLE YRA TEN NE JOS FT YRA
  7. Jūsų Vardas_Pavardė?: Good_Fors Kokiu Vardas_Pavardė emigruosite?: Mat_New Kiek laiko žaidėte kitame serveryje ir dėl kokių priežasčių jį paliekate?: 2Metus lošiau paleku serva del to kad atnaujinimu isvis ne buna Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį?: Nes yra dauk atnaujinimu labai draugiski savininkai Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info: Jūsų nuotrauka per "TAB": Jūsų nuotrauka su užrašu kad :,,Emigruoju į Las-Venturas.lt,, serverį: Jeigu emigruojat keičiate savo Vardą_Pavardę pridėti nuotrauka su Nicko keitimu:
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Coco_Chanel 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Tomas_Barbos 3. Administratoriaus nusižengimas: Uz prasima /naudinga Coco_Chanel manau turi but nubausta praso jau ne pirma karta matau kiek kartu taip buna 4. Įrodymai (būtina):
×
×
  • Kurti naują...