Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.7


Dikas_Baggyb

Nariai
  • Pranešimai

    24
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

10 Naujokas

Apie Dikas_Baggyb

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė : Dikas_Baggyb 2. kas bus šioje nuotraukoje: Piešinys, kurį labai ilgai piešiau. Pageidauju įvertinimo x/3. 3. Paveiksliuko link:
  2. Sekso sapnai. Pilnas gidas kaip sapnuoti seksą Parašyta Dominyko M Jakšto Autorinės teisės 2016 m. Perspėjimas Šio gido autorius, Dominykas M Jakštas, neatsako už jūsų asmeninius veiksmus. Pasiūlymai susiję su sekso sapnais negali būti priimami kaip mediciniai patarimai. Jeigu jūs, skaitytojas, nusprendėte pasinaudoti patarimais pateiktais šiame gide jūs tai darote savo rizika. Aš nesu gydytojas, viskas kas aprašyta čia yra mano asmeninė patirtis ir atradimai. Atitinkami veiksniai, kurie skatina sekso sapnus Nesinaudojimas elektronika prieš miegą - viena valanda prieš miegą išjunkite savo telefoną, kompiuterį, televizorių ir jais tiesiog nesinaudokite. Mokslininkų tyrimai parodė, kad dauguma asmenų prieš eidami miegoti žiūri televiziją ar atlieka įvairius veiksmus telefonu. Iš ekranų skleidžiama šviesa neigiamai veikia miegą naktį. Nesimasturbavimas kelias dienas - laikinas masturbavimosi nutraukimas padidina galimybę susapnuoti seksą. Susilaikius kelioms dienoms poreikis „atsilengvinti" gali sukurti sekso sceną sapne. Atitinkama aplinka - tinkama patalynė ir apranga negali garantuoti sekso sapno, bet laisvės jausmas sapnus gali pakreipti seksualine linkme. Rekomenduojama dėvėti kuo mažiau drabužių, naudoti švelnią pakoldę. Tinkama pozicija - sekso sapnų tikimybę galima padidinti miegant atitinkama pozicija. Žmonės, kurie miega ant pilvo su rankomis virš galvos gali labiau tikėtis susilaukti sekso sapno naktį. Sąmoningas sapnavimas Sąmoningas sapnavimas - tai supratimas, kad sapnuoji. Su atitinkamu pasiruošimu jūs sugebėsite valdyti savo sapnus taip kaip norite. Yra įvairūs metodai kaip susilaukti sąmoningo sapno - vesti sapnų dienoraštį, atlikti realybės patikrinimus, naudoti įvairias technikas, vartoti papildus, kurie paspartina acetilcholiną. Šiame gide apie sąmoningą sapnavimą daug nesiplėtosiu, nes jis nėra būtinas norint patirti sekso sapnus. Sekso partnerio įsivaizdavimas prieš miegą Prieš eidami miegoti įsivaizduokite vaikiną/merginą su kuriuo norite „pasidulkinti". Kuo detaliau mintyse nupiešite partnerį ir supančią aplinką, tuo didesnė tikimybė susilaukti ryškaus, galbūt net ir sąmoningo sapno. Norint sulaukti geriausių rezultatų įsivaizduokite asmenį su kuriuo jau patyrėte seksą. Instrukcijos ką daryti, jeigu supratote, kad sapnuojate Supratus, kad sapnuojate, išlikite ramus, ištyrinėkite aplinką, kurioje esate. Norint neatsibusti reikia koncentruotis ties sapno stabilizavimu. Tai galima padaryti pažvelgiant į savo delnus arba įsikibant į kokį nors objektą. Įgavę sapno kontrolę nesikoncentruokite ties įvairiais žaidimais, kaip lėtas nusirengimas, partnerio audrinimas. Eikite tiesiai prie sekso.
  3. Aš esu Saulius Jūrevičius ir nusprendžiau atskleisti tiesą apie Tupac'o mirtį. Jis mirė ne Las Vegase, bet Paradaise. Visur internete pateikta informacija yra klaidinga, nes ji pateikia Las Vegasą kaip jo mirties vietą. Naudodamasis vaizdine medžiaga atskleisiu kur jis ištikrųjų mirė.
  4. Aš dalinuosi piešiniais, kuriuos labai ilgai piešiau. Pageidauju įvertinimo x/3.
  5. Kaip ir minėjau, kad informacija apie požeminius lygius ir reptilijas nėra patvirtinta ir tai yra iš vieno žmogaus pasakojimų (kuris gali būti psichiškai nesveikas)
  6. Aš domiuosi šiuo dalyku jau daug laiko ir noriu pasidalinti visa savo sukaupta informacija, nes lietuvių kalba jos yra mažas kiekis. Ši teritorija yra JAV oro pajėgų instaliacija ir patekimas į ją pašaliniams asmenims yra draudžiamas. Peržengus jos ribą sargyba turi teisę tave nušauti, bet to nedaro. Jeigu tau pasisekė ir teritorijos sieną kirtai netyčia tau gręsia 650+ dolerių bauda. Saugumo aktas sako, kad jeigu sieną kirtai tyčia turi sumokėti baudą, kuri yra ne didesnė, negu 5000 dolerių arba būti įkalintam ne daugiau kaip vienus metus. Tikslo kirsti sieną nėra, nes iš karto būsite suimti sargybinių ir turėsite laukti iki kelių valandų kol atvyks Lincoln'o apygardos šerifai. Manoma, kad pagrindė bazė yra po žeme. Prie patekimo į teritoriją ant kalnelio budi baltas pikapas su automatais ginkluotais sargybiniais. Atvykus netoli patekimo jūs visada esate stebimi, taip pat yra jutikliai, kurie iš karto praneš, jus sargybai, jeigu bent vienu žingsniu perkirsite sieną. Nors ženklai teigia, kad fotografija uždrausta internete yra daug nuotraukų ir vaizdo įrašų, kur žmonės stovi prie šių ženklų. Pikapas ant kalnelio, kuris stebi patekimo į teritoriją ribą: Ženklai pranešantys apie patekimą į teritoriją: Jeigu ruošiatės stovyklauti netoli šios vietos patariama nepalikti daiktų, nes yra užfiksuotų atvejų kaip sargybiniai viską išmėtė: „My girlfriend and I left our campsite to get another fabulous double a le inn burger, and 12 cherea 51's later, we come back to see our air mattress popped open, our camp wood thrown all around in a 200 foot radius and our fire pit thrown away like it never existed." 51-osios teritorijos darbuotojus išveža ir įveža baltas autobusas. Autobuso numeriai prasideda skaičiais 86, kurie reiškia, kad autobusas atlieka šią vežimo paslaugą nuo 1986 metų (skaičiai parodo kada jis buvo užregistruotas. Ant numerių yra parašyta U.S. GOVERMENT (Jungtinių Valstijų Vyriausybė). Autobusas į karinę bazę įvažiuoja maždaug pusę aštuonių ryto ir išvažiuoja be dešimt penkios. Autobusas: Norint nukeliauti į šią karinę bazę iš Lietuvos yra geriausiai nuskristi iki Las Vegaso ir išsinuomavus automobilį/motociklą važiuoti į šiaurę. Atstumas nuo Las Vegaso iki AREA 51 ~200 kilometrų. Detalias instrukcijas kaip važiuoti galima rasti internete. Žemiau pateikta informacija nėra patvirtinta, tai vieno žmogaus pasakojimas iš nežinomų šaltinių. AREA 51 sudaro 7 požeminiai lygiai. Pačiame žemiausiame lygyje yra ateiviai-reptilijos, kurie gali atrodyti kaip žmonės. Jie būdami viešoje vietoje visada dėvi akinius, nes nori paslėpti savo akis. Ateivis-reptilija atrodantis kaip žmogus: Žmogus kalba apie reptilijas: https://www.youtube.com/watch?v=ist4rB_a7fk Ar jūs manote, kad ten yra kas nors daugiau negu karinė bazė? Šaltiniai, kuriais rėmiuosi rašydamas šią informaciją: http://visitarea51.c...ite/the-border/ http://www.abovetops...hread350296/pg1 http://www.dreamland...area51/bus.html http://www.distances...ory/229585.aspx http://www.youtube.com
  7. Kai lipo virš kamino angos ir vos neįgriuvo. Nenualpau, tik silpna pasidarė ir pajuodavo truputį vaizdas.
  8. Čia jie ant daug strypų vaikšto, o ten ėjo virš bedugnės ant vieno strypo niekur nesilaikydamas ir vos neužsimušė
  9. Taigi žiūrėjau šį vaizdo įrašą ir pradėjau visas drebėti iš baimės. Vos nepraradau sąmonės (pradėjo temti vaizdas akyse), kai 4:10 vos neįgriuvo į kamino angą. Aš esu matęs nemažai žmonių, kurie žiūrėdami šį vaizdo įrašą prarado sąmonę. Pasidalinkite savo rezultatais kaip jautėtės ir ar nepraradot sąmonės. Jeigu žiūrint suprakaitavo rankos reiškia, kad organizmas šalino skysčius ir paruošė kūną nualipimui ir galit tuoj nualpti.
×
×
  • Kurti naują...