Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Dangis_Noova

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

2 Naujokas

Apie Dangis_Noova

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dangis_Nova 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: Tipo už ginklų/kulkų čytą, nors jokių čytų neturiu, gali adminai dieną naktį prižiūrinėt, niekad nenaudoju. Nepirmas jau toks failas sistemos kaip matau. P.S. Tikiuosi neprarasiu savo turėtų gun? 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis: Ir pora papildomų(galbūt kažkiek įrodo mano nekaltumą čhat):
  2. Pateik įrodymus, kad šaudžiau būtent AŠ, o ne koks Drifteris. Drifteriui eik tada atskirai papeikimą rašyt, jis čia ne prie ko.
  3. 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Dangis_Nova 2. Kaltinamojo asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė): Laurynas_Fix 3. Įvardinkite įvykusį įvykį, nupasakokite kuom kaltinate: Iškvietė GP, norėjo pirkti AK ginklą, aš pasiėmiau kulkų, jam siūliau, ir jis mane nušovė. Praradau 1800LT, nes tiek kainavo AK ginklas. Man su pinigais dabar yra bėdų, tad noriu kad jie būtų gražinti. 4. Jūsų vaizdinė medžiaga (Nuotrauka ar (ir) Vaizdo įrašas):
  4. Yra taisyklė, kad tik kaltininkas ir kaltinamasis gali rašyti, bet manau kad jei turiu svarbios informacijos, o neesu kažkoks freeposteris, tai galima išimtį padaryt. Galiu paliudyti, kad jis nekaltas, buvau prie jo. Gal nuotrauka daug ir nepasako, bet paskaičius chatą galima suprast, kad ten buvo jo moto, ir jam nebuvo jokio tolko su čytais sėstis į savo moto. http://prntscr.com/4pm54b
  5. Išorė labai patiko, interjeras netiek daug. Keep it up!
  6. Jūsų Vardas_Pavardė: Dangis_Nova Kokią transporto priemonę parduodate?: PCJ-600 Visa jos info: Motociklas, antras pagal greitį žaidime. Žalios spalvos (jei reikės, galėčiau perdažyti), technikinė nepraeita, jei reiks už papildomas 2k praeisiu. Rida virš 400km, ir vis didėja. Daužta 2 kartus, dėl čyterių kaltės Vaizdinė medžiaga (BŪTINA): Nuo kiek siūlyti kainą?: Nenoriu čia ilgai užtrukt, tai pradinė 35k.
×
×
  • Kurti naują...