Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Eimys_Overwolf

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

6 Naujokas

Apie Eimys_Overwolf

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. kad išeini turtą man palik :)

  2. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Linas_Marijonas 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Edvis_Thurt 3.Kodėl buvote užbanintas: Čytinimas.. Tiesiog dirbu EP, ir pasikroviau savo tuojs fotikus, važiavau link bazės.. :/ Nes ban apeliacijos neparašė. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  3. Ohhh... Kad turėčiau čytus.. Čia buvo handlingas užmestas, todėl ir kėlėsi man tas priekis.. :/
  4. 2:07 best vieta. :DDD Nukrito šleikos.. Nu krč.. Visas video žeuuuurulis..
  5. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Eimys_Overwolf 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje:Serveris. 3.Kodėl buvote užbanintas:Fly Hack, o tiesiog, atgrobinėjau Jizzy, įšokau netyčia į vandenį, tad plaukiau link kranto ir gavau baną... :/ 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  6. Taigi jį išmetė man atrodo.. Iš armijos ir pasiliko viskas..
  7. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Eimys_Overwolf 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje:Serveris. 3.Kodėl buvote užbanintas:Už Ginklų/Kulkų čytą. Buvau šrate, šaudžiau vieną, ir tik pradėjau kristi į bedugnę kažkaip, dingo map'as viskas.. Atsiradau ant kelio ir banned.. :/ 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  8. Pirkimo anketa: Jūsų Vardas_Pavardė:Eimys_Racing Kokią mašiną norite pirkti? Jos info?:Elegy, daužtumas gali būti kad ir 50, rida irgi daug.. Iki kokios kainos galite tai nupirkti?:100k.
  9. Pirkimo anketa: Jūsų Vardas_Pavardė:Eimys_Overwolf Kokią mašiną norite pirkti? Jos info?:Elegy, kad būtų kuo daugiau D ir Ridos, nes neturiu daug pinigų.. Iki kokios kainos galite tai nupirkti?:Iki ~30k. Gal biškį daugiau..
×
×
  • Kurti naują...