Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.7


Robertss_Cames

Nariai
  • Pranešimai

    32
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    1

Robertss_Cames paskutinį kartą laimėjo Balandis 21 2017

Robertss_Cames turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

48 Pradedantis siekti tikslų

Apie Robertss_Cames

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  • Gimtadienis
    1999.05.30

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Taksistas

Kontaktai

  • Facebook:
    Hidden

Profilio informacija

  • Vieta:
    Vilnius
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

651 profilio peržiūros
  1. Tai visas tavo pranešimas skleidžia verksmo idėją.. Tai gali suprast žmogus, kuris bent truputi proto turi, kaip sakei. Aišku šitas pranešimas gal ir turi prasmę, bet laiką galima buvo skirti kažkam kitam (ta prasme serverio labui). Nereikia tų pranešimų, reikia veiksmų. Pidėtum bent minimalių pastangų. Pvz., buvo gi per gimtadienį 100 žaidėjų, o kas buvo padaryta? Buvo padaryti minimalūs jūsų veiksmai, kurie ir pritraukė žaidėjus. Net tie banalūs eventukai. O įsivaizduok, jei įdėtum daugiau pastangų? Kas gi būtų? Suprantu mokslai, pas mane irgi mokslai, bet gi nesedžiu visą dieną ir nemokausi, ir čia pora valandų galima būtų skirti...
  2. Nu tai jmj, dabar eina diskusija, o tu tik pradedi verkt, kaip anksčiau taip ir dabar.. Jokio noro, motyvacijos tavo akyse nematau, nematosi jokių pastangų, rimtai.. Tai mano nuomonė.
  3. Ai baikit jūs čia verkt, daug laiko sugaišinai rašydamas šitą temą, imkites darbo o ne rašynėkit. Darykite dažniau atnaujinimus, reklamuokite, darykite eventus nuo pagr. administracijos su rimtais prizais. Peržiūrėkite savo komandą ir viskas, o jie čia verkia.. Vietoj to - imkites veiksmų.
  4. Sveikinu!! Sėkmės tau Domse Mechanikų direktoriaus pareigose!!
  5. P.s Atvažiuoji tu į iškvietimą su ZR-350 o ten stovi 2 žmonės prašo pavežt, o ant stogo negalima ir bendradarbis negali perimt iškv, tai ką, pasiųst tą viena klientą kuo toliau ir pavežt tą kitą? Kažkaip nelabai.
  6. Nu tai prie ko čia nuosava, pas visus darbuotojus skirtingos nuosavos mašinos, be to jie skirtingi ir ženklą užsidėt ne visi gali. Dabar tai net darbuotojai neturi motyvacijos su tokiais grabais dirbt.
  7. Nu tai kad tas /tženklas, jis nuo aukšto rango ir nevisi turi sultaną.. Rengiant treniruotės tikrai tiek neatsiras.
  8. Gal ir trauktų tuos žaidėjus, bet tai būtų aktualu tik iš pradžių, po to būtų bardakas, visiems atsibostų, nes serveryje mažai žaidėjų, be to čia darbo daug, galima sistemą sugalvot efektyvesnę.
  9. Labai tiksliai pasakyta, kad nesudaužęs neįmanoma išvažiuoti! Būtent.
  10. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Robertss_Cames Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui Kokia tai sistema?: Tai ne sistema, tai pakeitimas. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Sveiki, turiu taksi darbui du pasiūlymus. 1. Taksistams reikia pakeisti Zr-350 į ketverių durų mašiną (Būtų gerai Sultan), nes iš to ZR tai naudos 0. Nei ji manevringa, nei naudinga. Dvejos durys taksi darbui tai nepraktiška, o su Sultanu manau būtų įdomiau ir dirbt, ir kažkokią veiklą organizuoti. Jus pasakysite: turime Cabbie ir Premier? Bet jie netraukia, ir nepatogu su jais daryti veiklą, jie skirti tik naujokams, o Sultaniukas būtų nusipelnusiems to žaidėjams (aukštam rangui). Manau išgirsite. 2. Taksistams reikia pakeisti bazę. Vietos mažai, kiekvienas praeivis lengvai gali mus nužudyti, mašinos buginasi (krenta ratai ar kas ten su jais darosi). Išvažiuoti iš tos bazės sunku (nes mažai vietos) ir apskritai ji negraži. Galima sumappinti net ir paprastesnę, bet praktiškesnę. Ačiū už dėmėsį. Su pagarba Taksi pavaduotojas - Robertss_Rossen
  11. Sveikas, na aš pavaduotojas pas tave daugiau nei 20 dienų ir per tą laikotarpį manau gerai tave pažinau. Esi atsakingas, linksmas, patyręs, aš didžiuojuosi, kad esu tavo pavaduotojas ir galiu iš tavęs kažko pasimokyti. Jei turiu problemas, padedi visada ir supranti mane . Kaip direktorius irgi esi mldc. Nu ką čia daug sakyt, vienu žodžiu mano nuomonė apie tave teigiama.
  12. Už. Galėtumėme daryti visokias akcijas, taksistai galėtų daugiau užsidirbt dirbant (į algą bei į seifą), atsiras gal motyvacija, nes dabar už atvežimą mažai moka. Valdžia turi turėti teisė nustatyti savo firmos tarifus... Manau, tai gera įdėja taksi firmai.
×
×
  • Kurti naują...