Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Freddie_Bennett

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

2 Naujokas

Apie Freddie_Bennett

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Lytis:
    Neatpažinta
  1. * Anketa * 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Freddie_Bennett 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: Žaidžiau šratasvaidį, tada staigiai sukilo pingas ir pradėjo nebekrauti objektų.Tada, aš nukritau po mappu. Po kelių sekundžiu internetas susitvarkė, bet aš stovėjau prie šratasvaidžio durų, gavęs ban'ą 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  2. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė?: Freddie_Bennett Kokiu Vardas_Pavardė emigruosite?: Freddie_Bennett Kiek laiko žaidėte kitame serveryje ir dėl kokių priežasčių jį paliekate?: Nuo pat to serverio atidarimo, bet daug nežaisdavau, palieku jį, nes jis atsibodo, tapati rutina, viskas kiekvieną dieną taspats. Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį?: Na šiame serveryje yra yra daug įdomių dalyku, viskas nauja, šiame mieste dar neteko žaisti. Administracija stengiasi padėtį kuo daugiau. Ir šiaip šis projektas įdomiai atrodo. Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info (serverio, iš kurio emigruojate): Jūsų nuotrauka per "TAB" (serverio, iš kurio emigruojate): Jūsų nuotrauka su užrašu: „Emigruoju į Las-Venturas.lt“ serverį: Jeigu emigruojant keičiate savo Vardą_Pavardę, tai reikia pridėti nuotrauką su Nick'o keitimu:
  3. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Freddie_Sanders 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Serveris 3.Kodėl buvote užbanintas: Man palūži netas ir išmetė iš šrato. Tada gavau baną. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  4. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė?: Freddie_Sanders Kokiu Vardas_Pavardė emigruosite?: Freddie_Sanders Kiek laiko žaidėte kitame serveryje ir dėl kokių priežasčių jį paliekate?: Apie 3 mėnesius nuo jo starto. Palieku jį dėlto, jog kūrėjai visiškai nusivažiavo ne į tą pusę, žaidėjai vis krito ir krito. Kaip lapai rudenį. Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį?: Šis serveris man pasirodė gana unikalus. Serveris yra gana populeriai paplitęs netik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Dauguma administratorių yra draugiški ir updatai neblogi . Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info (serverio, iš kurio emigruojate): Jūsų nuotrauka per "TAB" (serverio, iš kurio emigruojate): Jūsų nuotrauka su užrašu: „Emigruoju į Las-Venturas.lt“ serverį: Jeigu emigruojant keičiate savo Vardą_Pavardę, tai reikia pridėti nuotrauką su Nick'o keitimu:
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime ; Tyshawn_Martinez 2. Kokią transporto priemone norite parduoti ? Huntley 3. Informacija apie transportą (rida, tune, dujos, tech, ir kt.) ; Yra nytro 10x, hydraulikas, ratlankiai. Ryda daugiau nei 200 km. Vis kyla ryda. Tik daužtumas 1. 4. Transporto apibūdinimas ; Džipukas gana galingas, traukia 175km/h. Aš juo patenkintas, miestui, bei bekeliai puikus. Ištestavau, važinėjau tiek per kalnus, tiek per tiesiasias, sakau traukia neblogai. Man patiko. 5. Transporto nuotrauka ; 6. Transporto priemonės kaina ; Na pradėkit siulit nuo 35 k, jei kelsit kelkit bent po 2 k. 7. Jūsų skype(susiekimui dėl pardavimo) ; tautvydelis123456 8. Mainymas jus domina ? (Taip/Ne) ; Nelabai, nebent į kokią motopirda .
×
×
  • Kurti naują...