Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


DariusChillin

Nariai
  • Pranešimai

    56
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

22 Pradedantis siekti tikslų

Apie DariusChillin

  • Rangas
    Narys

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nėra
  • VIP:
    Nėra
  • Darbas:
    Nenustatyta
  • Tr. priemonės:
    Kojos

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

1.132 profilio peržiūros
  1. Na nedariau aš jį visai vienas, darėme su kompanija, ir vienas iš draugų kuris galvojo scenarijų, ir reikalavo ilgaus trailerio, mano darbas buvo montaviams ir filmavimas, jo botų deliojimas, ir kitas š. Montuoju apie 3-2 metus, ir net nei kiek stipriai nesistengiau, nes nematau stengtis dėl kažkokio tai paprasto trailerio, jei būtų žymiai kažkas rimtesnio, kažkas su atlygiu ir pan, būtų tas unikalumas, o dabar matote paprastą "trailerį" arba pavadinčiau pusė filmo parodymas, kas ten yra, kaip viskas vyksta ir pan. Pats norėjau daryti 1-2min, bet sureikalavo dūhas 5'ių minučių Ir beje Aurimai, dar taip stipriai niekur nemačiau kad kažkur traileriuose būtų kažkokie efektai, šokimai, dar kažkas bump'ai ir pan. Tai yra paprastai nereikalinga ir gadina vaizdą, man atrodė lyg toks vat yra kažkiek normalesnis nei būtų su efektais.
  2. https://www.youtube.com/watch?v=0eer0w4kQPk Būsimas filmukas, vertinam, dirbom prie jo apie dvi dienas. Kas nesupranta esmės, atidarykite descriptioną, ir paskaitykite.
  3. Nežinau niekada nepatiko tie HD skinai Asmeniškai gražiau atrodo kažkokie tai low-poly.
  4. O *Myliu Las-Venturas.lt* o.o įndomei, man ir vyriokai.
  5. Edvinux'as, ir kažkiek seniau buv Leesinas, ten ledukas buv, Fastas, Malykas.
  6. 1. Jūsų tikrasis vardas: Darius 2. Kiek jums metų?: 15 3. Jūsų gyvenamoji šalis: Lietuva 4. Jūsų gyvenamasis miestas: Šalčininkai 5. Kelintoje klasėje mokotės?: 9 6. Kuo užsiimate gyvenime? (Jūsų pomėgiai): Krepšiniu. 7. Jūsų zodiako ženklas: Švarstyklės. 8. Kokią šalį esate aplankę toliausiai?: Turkija. 9. Ar turite brolį/sesę? Jei taip, kiek jiems metų?: Ne 10. Ar turite augintinį? Jei taip, galite įkelti nuotrauką: Katins, stors, ir durns. 11. Mėgstamiausi filmų žanrai, geriausių filmų pavadinimai: Komedijos, fantastika, neatsimenu, beveik jų nežiūriu. 12. Mėgstamas(-i) muzikos stilius(-iai): Repas, trapas. 13. Mėgstamiausia(-ios) pamoka(-os) mokykloje: Anglų kalba. 14. Jūsų gyvenimo tikslas: Palikti kažko gero po savęs. 15. Apibūdinkite savo charakterį: Turiu gerų ir blogų charakterio bruožų kaip ir mes visi, užsispyręs, kartais perdaug negatyvus, kartais įkyrus, komunikabilus. 16. Kokius žmones tu gerbi/pripažįsti/mėgsti? (Charakterio savybės): Komunikabilius, linksmus, ištikimus. 17. Kokių žmonių tu nepripažįsti/nemėgsti? (Charakterio savybės): Dviveidžių, perdaug įkyrių. 18. Kuo užsiimate, kokie jūsų tikslai serveryje?: Pasiekti BENT pavaduotojų, dirbu. 19. Jūsų fotografija (-os). Daugiausiai 2 ( jeigu norite daugiau talpinkite į imgur.com talpyklą) najkinis
  7. pvž išmetė pd diriką, o man dar darbe reik išbūt 3d? ar nusiims?

    1. Mantas_Mafass
    2. Edvinux_Ltu

      Edvinux_Ltu

      Jeigu tu apie sutartį , tai jį tau nusiemė.

  8. Kokie jūs nagli, atmetė ir viskas, nebereikia dar rašyt, tegu tavo trylikmetis draugas daugiau nebemala šūdo.
×
×
  • Kurti naują...