Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Voras_Storas

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

5 Naujokas

Apie Voras_Storas

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Nieko neprašiau. Ką gausiu tas bus gerai. ne dėl dovanų laukiu Kalėdų , o kad pabūčiau su šeima.
  2. Čia man vaidenas ar ten kur svenčių nėra Č raidės? Bet šeip labai gražu.
  3. Kas nori CS:GO? Pakvieskit į steam : Bestukas :* arba savo numeskit.

  4. Gal yra tokių žmonių kurie galėtų naujokui verslą paskolinti ant /misijos? :)

    1. Iam_Leesin

      Iam_Leesin

      Butu, koks lievas verslas paskolinciau, bet dabar 48/20 tai zinai rizika :D

    2. Voras_Storas

      Voras_Storas

      Gal dar kas galėtų?

  5. Sveiki pritrūko pinigų todėl rašau atsiliepimą. Na apie serverio MAPP darbus : Kiek mačiau kad serverio mapperis yra geriausias Lietuvoje. Jo mapp darbai niekur nematyti bei puikūs. Kad ir serveris yra 3 iš populiarumo Lietuvoje vistiek čia mapp darbai geriausi. Visi mapp darbai padaryti su didelę pastangą. Apie sistemas : Šiame serveryje mane stebina visos sistemos pvz niekur nemačiau kad įmanoma padaryti tokią sistema kaip LAZERIS ant ginklo arba POKERIS. Ar tas užrašas ant mašinos šono. Mane tai labai nustebino. O dar kai eglės įžiebimas tai iš viso.. Reikėjo prikabinti burbulus buvo taip nuostabu. Ekonomika serveryje yra labai puiki. Kaip ne kituose serveriuose uždirbi po 1000/2000 į minute. O čia po 20/30 darbe su pakvietimu.Administratoriai visada padeda jeigu ištinka kokia bėda arba reikia heal visada jie atsako į klausimus jeigu parašai į /admin. Nu žodžiu viskas puiku Invi , Britai neapleiskit serverio. Nes jis yra geriausias Lietuvoje kad ir kiek žaidėjų čia bežaistų. Galbūt ir nedaug! Sekmės visiems.
  6. Anketa Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Voras_Storas. Administratoriaus Vardas_Pavardė: Madd_Dogg. Kodėl giriate šį administratorių: Kartu su Kasparu padėjo surasti kapines. Ir taip skelbia informaciją naujokams ir t.t. Šaunus administratorius.
  7. Anketa Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Voras_Storas. Administratoriaus Vardas_Pavardė: Kasparas_Plucas. Kodėl giriate šį administratorių: Padėjo surasti kapines , poto nuvežė iki darbo ir pagydė. Šaunus administratorius.
  8. Anketos šablonas: 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Voras_Storas. 2. Kaltinamojo asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė): Marius_Nesvarbu. 3. Įvardinkite įvykusį įvykį, nupasakokite kuom kaltinate: Na ką pamačiau kad jis tralistas. Paprašiau gal galėtų atvežti SABRE? Gerai. Jis atvežė. Tuomet sako 10k. Daviau tas 10k. Sako varau iškraut. Bet išsijungė tlf ir pabėgo. 4. Jūsų vaizdinė medžiaga (Nuotrauka ar (ir) Vaizdo įrašas): Va dėkit bananą ir gražinkit 10k. http://imgur.com/a/omqVj
  9. Jūsų Vardas_Pavardė?: Ponas_Meškinas. Kokiu Vardas_Pavardė emigruosite?: Voras_Storas. Kiek laiko žaidėte kitame serveryje ir dėl kokių priežasčių jį paliekate?: 1 mėnesį. Atsibodo. Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį?: Įdomios sistemos. Ekonomika gera. Gera administracija. Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info: http://imgur.com/1IftGDa Jūsų nuotrauka per "TAB": http://imgur.com/B9QtoSN Jūsų nuotrauka su užrašu kad :,,Emigruoju į Las-Venturas.lt,, serverį: http://imgur.com/yGJIaWm Jeigu emigruojat keičiate savo Vardą_Pavardę pridėti nuotrauka su Nicko keitimu: http://imgur.com/yGJIaWm
  10. Na kaip visada Puiku! Labai patiko visa šventė ! Ačiū Deividai , Karoli už nuostabias akimirkas! Puiku kad nepatingėjot.
×
×
  • Kurti naują...