Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Den_Bilzarien

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

2 Naujokas

Apie Den_Bilzarien

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Nuotraukose matosi, kaip per kauliuka sakai kad gražinsi lt poto, bet negražinai, o suma kur iš manes gavai yra 100k. tai kdl aš turėčiau gauti 35k vietoj 100k?
  2. 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Den_Bilzarien 2. Kaltinamojo asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė): Mantas_Malykas 3. Įvardinkite įvykusį įvykį, nupasakokite kuom kaltinate: Jis žino kauliukų bugą, ir norėjo man parodyti už pinigus, aš norėjau jį prigauti, tai sutikau, taigi daviau jam litus, kuriuos norėčiau atgauti 4. Jūsų vaizdinė medžiaga (Nuotrauka ar (ir) Vaizdo įrašas): Čia jis man rodė tas kauliuko skaičių sekas su didesniom sumom, jis sakė kad gražins po to pinigus, bet negražino Čia aiškiai matosi, kad daviau jam 35k paprastai, kita dalį per kauliukus pralošiau, (Kur sakė gražins po visko) O čia jis dar bandė išsimazinti Taigi manau vyrukas gaus baną ir man pinigai bus gražinti (100k )
  3. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Vitaly_Zdorovetskie 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: Todėl, kad įsėdau į neleistiną transportą, nors norėjau įsėst į savo nuosavą mašiną, 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  4. Jūsų Vardas_Pavardė?:Ignas_Kleimanas Kokiu Vardas_Pavardė emigruosite?: Den_Bilzarien Kiek laiko žaidėte kitame serveryje ir dėl kokių priežasčių jį paliekate?: žaidžiau apie metus, palikau nes tiesiog nusibodo, pilna vaikų ieškojau geresnio serverio Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį?: Nes čia gera aplinka, puiki ekonominė padėtis, daug žmonių, atrodo įdomus serveris Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info: Jūsų nuotrauka per "TAB": Jūsų nuotrauka su užrašu kad :,,Emigruoju į Las-Venturas.lt,, serverį: Jeigu emigruojat keičiate savo Vardą_Pavardę pridėti nuotrauka su Nicko keitimu:
×
×
  • Kurti naują...