Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Jason_Mrz

Nariai
  • Pranešimai

    29
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

22 Pradedantis siekti tikslų

Apie Jason_Mrz

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

866 profilio peržiūros
  1. Sveikas atvykęs, labai gražu skaityti, ir girdėti tokius žodžius.
  2. Atmesti. Kodėl? : Todėl jeigu ižeidinėtu, tai tam yra skirtas mute, o kad pasakė per sms zvairy, tai čia nieko tokio kuom zvairis, skiriasi, nuo ne zvairio, kad jis tik kreivai mato, taip aš galių pasakyti, kad šis papeikimas turėtu būtį atmestas.
  3. Trumpas, bet geras (y) Man patiko. Lauksiu tesinio su tuo lenktininku, ir kažiun ką padarys mafija? Labai smalsu
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jason_Mrz Administratoriaus Vardas_Pavardė: Irma_Mantas Kodėl giriate šį administratorių: Maladėc yra padėjo man kaip naujokui susitvarkyti su visais reikmenimis žaidime, paaiškino daug ką apie las-ventura.lt jo sistemas, ir kytą man tai padėjo, tiesiog pasakius malačius yra kiek žinau nenuvilė manęs, ir nenuvils manyčiau, o šiaip tai nenuimt jam tokiu pareigu negalima nes tikrai stengiasi žmogus iš visos širdies dėl Las-Venturas.LT Projekto.
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Astro_Pilietis Administratoriaus Vardas_Pavardė: Irma_Mantas Kodėl giriate šį administratorių: O šitas,tai mldc žmogus visalaik padeda man bėdoje niekada nieko neprašo viską usitarnauja pats budamas naujokas man aprodė visa LV dekoju jam labai...
  6. Irma_Mantas - Gerbiu šį žmogu nes jis tas žmogus kuriu yra retų! Tony_Rembo - Taip pat Gerbiu nes šis žmogus yra maladėc daug padėjo man!
  7. Tir kur būvo pirmi patiko šitie nelabai
  8. Stock gražus, bet man jau labai jie suglausti
×
×
  • Kurti naują...