Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 7 / 200

Versija: LV 7.7.7


Yugo_Zastav

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

0 Naujokas

Apie Yugo_Zastav

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Yugo_Zastav 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Gycka_Miz 3. Administratoriaus nusižengimas: Mėgsta pašaudyt į naujokus ne pirmas sykis, pirmą syki nespėjau užfiksuot. 4. Įrodymai (būtina): Nuotraukoj matos kaip lekia kulkos iš aro autmobilio į mano mašiną, ir kiek nuėjo procentų mašinos sveikatos.
  2. Taigi, kitur serveriai, kaip serveriai. Čia kitaip... Čia administracija puiki, greitai reaguoja į pagalbą, į mano užduodamus klausimus. Iškart prisijungęs, jau man siūlėsi padėti. Kaip ir serveryje sakiau, su tokia administracija, serverio ateitis bus GERA! Žinoma gaila, kad dar kol kas tiek mažai žaidėjų, kiek pamenu anksčiau čia žaidė iki 200 žaidėjų.. Na bet ką padarys vieni išeina, kiti ateina. Na, o aš čia tas kitas kuris atėjo pradėt žaisti šitame serveryje
  3. Jūsų Vardas_Pavardė?: Silver_Stalon Kokiu Vardas_Pavardė emigruosite?: Yugo_Zastav Kiek laiko žaidėte kitame serveryje ir dėl kokių priežasčių jį paliekate?: Nuo 2013 m. iki šiol, ir palieku jį jau nes tikėjau realistiškesnio serverio. Bet per tam tikrą laiką viskas jame atsibodo. Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį?: Sužinojau iš pažįstamų apie jį, todėl nusprendžiau čia ir emigruoti. Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info (serverio, iš kurio emigruojate): Jūsų nuotrauka per "TAB" (serverio, iš kurio emigruojate): Jūsų nuotrauka su užrašu: „Emigruoju į Las-Venturas.lt“ serverį:
×
×
  • Kurti naują...