Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Ten_Walls

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

1 Naujokas

Apie Ten_Walls

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Neblogai driftini, bet dar būtų geriau, jei driftintum su numpad`u jei nežinai kas yra su 6 ir 4 skaičiukais, būtų dar gražiau
  2. Gerai, linkiu tau pasiekti norimų rezultatų, puiku, kad sportuoji
  3. Visu pirma sveikas, malonu.. Patariu tau nepirkti tų papildų, geriau dirbk sausai, nebent pasiimk kur po treniruotes lengviau atsistatytum ar kažką panašaus, nes mano draugas susišika pats save su taip papildais, atrodė zjbs raumenukai viskas kaip ir tur būti, bet pasidari taip, kad dabar nepakel net cukraus maišelio, tai tau rinktis )
  4. Zdarova:) Nes aną acc man taip atroda, kad buvau pardaves iš neturėjimo ką veikti atgal gryžau
  5. Skonio reikalas, man nelabai, bet ačiū, kad dalinies
  6. Prisistatymo anketos šablonas: 1. Jūsų tikrasis vardas: Benas 2. Kiek jums metų?: 16 3. Jūsų gyvenamoji šalis: Lietuva 4. Jūsų gyvenamasis miestas: Tauragė 5. Kelintoje klasėje mokotės?: Būsiu 11-okas. 6. Kuo užsiimate gyvenime? (Jūsų pomėgiai): Užsiimu sportu, lankau fūlę retkarčiais nueinu į salę, būnu su draugais lauke 7. Jūsų zodiako ženklas: Žuvis 8. Kokią šalį esate aplankę toliausiai?: Australija. 9. Ar turite brolį/sesę? Jei taip, kiek jiems metų?: Turiu sesę, jai 27 metai. 10. Ar turite augintinį? Jei taip, galite įkelti nuotrauką: Neturiu 11. Mėgstamiausi filmų žanrai, geriausių filmų pavadinimai: Komedijos, veiksmo.. Daug jų mates, neisirenku miegstamiausio. 12. Mėgstamas(-i) muzikos stilius(-iai): Repas. 13. Mėgstamiausia(-ios) pamoka(-os) mokykloje: :DD Nei viena 14. Jūsų gyvenimo tikslas: Pasiekti kanors su futbolu 15. Apibūdinkite savo charakterį: Dažnai tinginys, linksmas, nu bbž ne man būdinti tą charakterį.. 16. Kokius žmones tu gerbi/pripažįsti/mėgsti? (Charakterio savybės): Paprasti, suprantantys humoro jausmą, linksmi, drasūs, šeškai 17. Kokių žmonių tu nepripažįsti/nemėgsti? (Charakterio savybės): Ožių, verksnių, bailių. 18. Kuo užsiimate, kokie jūsų tikslai serveryje?: Na seniau lošdavau las-venture, mečiau.. Pradėjau iš naujo žaisti su nauju acc, esu panašiai kaip ir naujokas, tai dar nieka neužsimu 19. Jūsų fotografija (-os). Daugiausiai 5:
×
×
  • Kurti naują...