Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Vycka_Sumus

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

0 Naujokas

Apie Vycka_Sumus

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

355 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vycka_Sumus 2. V.I.P nario kurį giriate Vardas_Pavardė: Domas_Bartkus 3. Už ką giriate šį VIP narį (išsamus paaiškinimas): Labai paslaugus. Iškilus neaiškumams visada kreipiuosi į Doma. Kadangi neseniai prisijungiau į jūsų serverį, jis man buvo pirmas kuris asmeniškai viską aprodė su viskuo supažindino ir išdėstė nuo ko pradėti, kad būtų lengviau.
  2. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė?: Vycka_Stato Kokiu Vardas_Pavardė emigruosite?: Vycka_Sumus Kiek laiko žaidėte kitame serveryje ir dėl kokių priežasčių jį paliekate?: Pora dienų, o palikau, nes community nepatiko. Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį?: Pirmą kart matau LV mieste rpg servą, todėl nusprendžiau išmėgint. Tikiuosi patiks. Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info (serverio, iš kurio emigruojate): http://postimg.org/image/igo8gztcx/ Jūsų nuotrauka per "TAB" (serverio, iš kurio emigruojate): http://postimg.org/image/w8qr0yqzx/ Jūsų nuotrauka su užrašu: „Emigruoju į Las-Venturas.lt“ serverį: http://postimg.org/image/8z14g8x33/ Jeigu emigruojant keičiate savo Vardą_Pavardę, tai reikia pridėti nuotrauką su Nick'o keitimu: http://postimg.org/image/7sedq6nb3/
  3. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė?: Vycka_Stato Kokiu Vardas_Pavardė emigruosite?: Vycka_Sumus Kiek laiko žaidėte kitame serveryje ir dėl kokių priežasčių jį paliekate?: Pora dienų, o palikau, nes community nepatiko. Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį?: Pirmą kart matau LV mieste rpg servą, todėl nusprendžiau išmėgint. Tikiuosi patiks. Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info (serverio, iš kurio emigruojate): http://postimg.org/image/igo8gztcx/ Jūsų nuotrauka per "TAB" (serverio, iš kurio emigruojate): http://postimg.org/image/w8qr0yqzx/ Jūsų nuotrauka su užrašu: „Emigruoju į Las-Venturas.lt“ serverį: http://postimg.org/image/8z14g8x33/ Jeigu emigruojant keičiate savo Vardą_Pavardę, tai reikia pridėti nuotrauką su Nick'o keitimu: Neturiu tokio.
  4. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė?: Vycka_Stato Kokiu Vardas_Pavardė emigruosite?: Vycka_Sumus Kiek laiko žaidėte kitame serveryje ir dėl kokių priežasčių jį paliekate?: Pora dienų, o palikau, nes community nepatiko. Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį?: Pirmą kart matau LV mieste rpg servą, todėl nusprendžiau išmėgint. Tikiuosi patiks. Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info (serverio, iš kurio emigruojate): http://postimg.org/image/igo8gztcx/ Jūsų nuotrauka per "TAB" (serverio, iš kurio emigruojate): http://postimg.org/image/w8qr0yqzx/ Jūsų nuotrauka su užrašu: „Emigruoju į Las-Venturas.lt“ serverį: Neturiu tokio. Jeigu emigruojant keičiate savo Vardą_Pavardę, tai reikia pridėti nuotrauką su Nick'o keitimu: Neturiu tokio.
×
×
  • Kurti naują...