Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Turbo_Boost

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

7 Naujokas

Apie Turbo_Boost

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Papildau, prisiminiau, kad bagažinėje yra 50 kulkų ShotGuno, ir 3 G hašišo.
  2. Nuo 70k. )) Pakeičiau nes tokiom sumom nepardavinesiu.
  3. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Turbo_Boost 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Domis_Tonito 3. Administratoriaus nusižengimas: Free ban. 4. Įrodymai (būtina): http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/133867-bantonitoturbo-boost/
  4. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Turbo_Boost 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Domis_Tonito 3.Kodėl buvote užbanintas: Čytas. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  5. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė?: Turbo_Boost Kokiu Vardas_Pavardė emigruosite?: Iš Dovydax_Record į Turbo_Boost. [DOVYDAX_RECORD BUVO ANAME SERVERYJE.] Kiek laiko žaidėte kitame serveryje ir dėl kokių priežasčių jį paliekate?: 2 mėnesius. Jį palieku nes ten atnaujinimai kas metus ir neįdomu žaisti tą patį per tą patį. Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį?: Nes tame serveryje atnaujinimai kas metus, o pas jus atnaujinimai greitai daromi ir greitai įdedami į žaidimą. Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info (serverio, iš kurio emigruojate): Jūsų nuotrauka per "TAB" (serverio, iš kurio emigruojate): Jūsų nuotrauka su užrašu: „Emigruoju į Las-Venturas.lt“ serverį: Jeigu emigruojant keičiate savo Vardą_Pavardę, tai reikia pridėti nuotrauką su Nick'o keitimu:
×
×
  • Kurti naują...