Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Monika_Kent

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

1 Naujokas

Apie Monika_Kent

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Kartoju dar kartą, bartkus atėmė ginklus ir uždėjo star už ginklo rodymą viešai ir civilio užpuolimą. Kam dar antrą kartą baust ir skųst? Labai patinka ožint?
  2. 1. Nieko nenužudžiau, tik prašoviau porą kart. 2. Tam yra teisėsauga (matosi, kad Bartkus surakino, uždėjo star už užpuolimą, atėmė ginklus , pasodino į kalėjimą). 3. Gana ožint kas sekundę, gadinat žaidimo kokybę.
  3. 1. Jūsų slapyvardis: Monika_Kent 2. Administratoriaus slapyvardis: Erikaz_Kviz 3. Administratoriaus nusižengimas: Buvo įžeidimas privačiai, parašė viešai, + uždėjo blogą laiką (už įž viešai 60min, parašė įž viešai, šovė 30min. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  4. Turiu mintį kaip pakelt žaidėjų skaičių. Meskit lauk Ledą. Ačiū už dėmesį.

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  7 daugiau
    2. Nedas_Fucker

      Nedas_Fucker

      Arba tiesiog praslyskit *Myliu Las-Venturas.lt*ui jūs :)

    3. krupnik

      krupnik

      žiūrėk Emigrantai, kad tu kitą kartą nebūtum tas, kuriam pastoviai intikas dropins ;)

    4. Ponas_Emigrantas
  5. Tu turbūt ne taip supratai papeikimą? Aš laukiu įrodymų kur teisėsaugininko užpuolimas.
  6. 1. Jūsų V_P Monika_Kent 2. Kodėl peikiate šios firmos atstovą? Uždėjo free star už teisėsaugininko užpuolimą, kad daugiau laiko sėdėčiau (į jį net nusitaikyta nebuvo) 3. Kas tai? (direktorius/pavaduotojas) Direktorius 4. Įrodymai: http://www.part.lt/img/dfb3c458f5302960ddf27229d4b9f2c436.png
  7. Tada labai malonu, kad pagaliau direktorius persvarstė papeikimą ir išmetė tave priėmęs teisingą sprendimą. O tu kitą kart paskaityk mano papeikimą prieš rašydamas komentarą, nes apgailėtinai atrodo. Aš rašiau papeikimą į papeikimų skiltį todėl, kad jis buvo dėl įžeidimo ir dėl to, kad tik vieną kart pasiūlei baudą, o ne dėl free star, todėl ir nerašiau į free star skiltį.. Ko pasekoje aš papeikimą parašiau ten, kur reikėjo, taigi neturėjo būt jokio draudimo pakartoti papeikimo. Dabar tikiuosi viskas aišku?
  8. Mačiau, kad nebedirba, bet juk jis pats išėjo, kai tuo tarpu tu anksčiau jį turėjai nubaust.. Ir klaidingai man nenurodyt kitos forumo skilties, bei tuo labiau draust į ją rašyt. Tam ir yra papeikimai.
  9. NIURKT. Tai jo, tegu Paulas liepia, pofik, tegu darbuotojai pažeidinėja ką nori, Paulas lieps,tada ir išmesi. Logic. Tu direktorius, tu turi baust, tam ir reikalingi papeikimai, kai darbuotojai nusižengia. O čia net 2 faktorius pažeidė... O tu turėjai tinkamai įvertint situaciją ir už 2 pažeidimus minimaliai bent įspėt. O dar be reikalo man parašei, kad ne čia papeikimą surašiau, nors kitur kažkodėl draudei rašyt... Biški per didelės galimybės žiūriu?
  10. Tai kas iš tų įrodymų? Juk peikiu tave dėl to, kad parašiau ten kur reikėjo papeikimą visų pirmą, o tu nurodei kiturs, nors draudei ten rašyt. O juk viskas buvo teisinga? Tai palauk... Kai kiti išsireiškia "nu su.čka" , tai čia grubu, reik mutint , o kai parašo "tilėk, šuva" , tai čia jau viskas normaliai? Ir dar kai prie to pačio tik vieną kartą pasiūlė baudą, nors turėjo siūlyt 3, man atsisakius tik tada vežt į kalėjimą? būtų sumokėta. Tai 2 tokie pažeidimai vienu metu ir nieko baisaus, ane? Ir plius nurodai kitą skiltį, kai reik rašyt būtent į tą, kurią parašiau, bei dedi kažkokius draudimus rašyt į kitą skiltį? Žema.
  11. 1. Jūsų V_P Monika_Kent 2. Kodėl peikiate šios firmos atstovą? Žemiau 3. Kas tai? (direktorius/pavaduotojas) Direktorius 4. Įrodymai: Parašiau papeikimą jo darbuotojui čia: http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/150629-%E2%80%9Epolicijos-departamentas%E2%80%9C-papeikim%C5%B3-skiltis-informacija/page-6 Papeikimo pagrindas buvo: 1.Vieną kart pasiūlytą bauda 2.Grubus įžeidimas Matt_Evans nusprendė, kad parašiau papeikimą ne čia ir stebuklingai parašė, kad turėjau rašyti papeikimą į free star skiltį (bet uždraudė jį man ten rašyti dėl pažeistų taisyklių), nors mano papeikimo pagrindas nebuvo "star už ginklų rodymą" , tik paminėjau dėl ko sustabdė , kad paaiškint situaciją. Nusprendžiau viską išsiaiškint iki galo ir parašiau papeikimą čia: http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/152205-peikiu-donce-why/ Papeikimas buvo atmestas. Kas per magija? Vietoj to, kad direktorius išsaiškintų tokius grubius pažeidimus jis mane išvaro iš forumo? Tai kaip suprantu nebegalima aiškintis ir rašyti papeikimų jo šventiems darbuotojams?
  12. 2. Kodėl peikiate šios firmos atstovą? Pats dirbdamas PD stabdė mane su Bullet (nuosava mašina). Net nesupratau kas kaip stabdo , kai iš galo paprastas bullet'as, jis juk ne SPD.. 3. Kas tai? (direktorius/pavaduotojas) PD Pavaduotojas 4. Įrodymai:
×
×
  • Kurti naują...