Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Sergio_LuIas

Nariai
  • Pranešimai

    38
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

11 Naujokas

Apie Sergio_LuIas

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

851 profilio peržiūros
  1. Nesijaudinkit, invis tuoj prisijungs prie forumo ir padarys dideli darba - isjungs akcijas. :Dd

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  3 daugiau
    2. Judita_Low

      Judita_Low

      Gal jo prikolai ir mediniai, bet jų nenukerti.

    3. Mantas_Exe
    4. Mantas_Member

      Mantas_Member

      tragedija 12 pisa prota duhas

  2. Dar taip nusivaziave nebuvot... nestumiu, viskas ok. Vel greit zais 50-60 ir visi vel bus laimingi, bet nh... jus patys pisot Tehui prota, kad jis netikrina direktoriu, atejo random patikra piso ir visiem isp, ir vel verkiat :Ddd nu *Myliu Las-Venturas.lt*

    1. Martin_Colt

      Martin_Colt

      telemundo presenta

  3. Neprisimenu kas ten buvo, bet viskas uzkibe buvo, bet pasibugine cia tikrai, tad manau atmes papeikima. Aisku mldc, kad gaudai cytus, bet as ne cytas
  4. Atsijungiau, bet tuo paciu metu ekrane issimete crashas ir sampas dar pusiau veikiantis. Kai prisijungiau, tai atkibau cj ir tada nusove.
  5. Netas kimba mano kambary, nebebus taip, perejau i kita kambari. Jau sake daug zmoniu kad kimbu. +Dekui drunkenui, nes nezinojau kaip is salies tai atrodo. + pastaba drunkenui- pinga filmuok kita karteli.
  6. Gal, bet per nakti negalima palikti reidu, nieko nerasyciau, bet starus gauni nakti kai paskraidyt nr
  7. 1. Jūsų V_P Nojus_Vaitekaitis 2. Kodėl peikiate šios firmos atstovą? Uzdejo reidus 21h ir per nakti nenuima. O jo on nebera. Manau, kad negalima taip. 3. Kas tai? (direktorius/pavaduotojas) pavaduotojas Danny_Winston kuris ir ijunge reidus. 4. Įrodymai:[url=http://www.part.lt/perziura/582eda2ae5dabada02718cea16cc4f43544.png] [url=http://www.part.lt/perziura/e8e000655af50b9f2b6cc48e42c6fdbb217.png]P.s Pavaduotoja, o ne drk.
  8. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Nojus_Vaitekaitis V.I.P nario Vardas_Pavardė?: Edvinas_Nezinomas Kodėl peikiate šį V.I.P narį?: Kad saude i mane tai nieko, nes jis gaujoje, o pinigu prasyti uz ta saudima.. Fotkeje matosi. Įrodymai:
  9. Atmesta iškarto. Tokie bereikšmiai papeikimai pareina. Galvoja nepasidaro įrodymu Ugnius. Na deja, varke nepaėjo. Sėkmes.
  10. Free postai? nu krc... Tegul daro ka nori. Jie nuspres,o ne mes.
  11. Nera reikalo man ant jusu varyti. Bet parasiau tiesa kaip buvo. O jus jau spreskit. Nenoriu nuversti, o tiesiog rasau, kad viskas butu teisingai.
×
×
  • Kurti naują...