Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


James_Makarban

Nariai
  • Pranešimai

    26
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

22 Pradedantis siekti tikslų

Apie James_Makarban

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. tai *Myliu Las-Venturas.lt* gi meskit tokius ožius iš firmos, *Myliu Las-Venturas.lt* prakaituoja dėl žaidimo *Myliu Las-Venturas.lt* *Myliu Las-Venturas.lt* stebi kiekvieną žodį, kada čia tik SS padaryt ir papeikimą parašyt, taigi *Myliu Las-Venturas.lt* nesakyk *Myliu Las-Venturas.lt* , kad pats esi angelas. Atsičiukink *Myliu Las-Venturas.lt* ankščiau dar žiauriau prikolindavo žmonės 2014-2015 metais ir visiem poxui buvo, nes čia tik žaidimas, o dabar *Myliu Las-Venturas.lt* prisiveisia tokių kaip tu *Myliu Las-Venturas.lt* supistų ačkarikų ir bando kažką įrodyt LV ratus sukdamas ir stebėdamas kada čia galima nueit savo direktorių paožint bybis tu ne darbuotojas. Ačiū , kad perskaitėt mano kalbą.
  2. Aik nebesvaik anksčiau geresnė chebra buvo su "Yardies" tokie kaip Rudy_Best, Gycka_Miz ir kiti...
  3. Nematau reikalo stūmt vien tik ant Aro, nes PD irgi neperdaugiausiai.
  4. Tai ko tu tikiesi? Juk čia vos 1 atnaujinimas padarytas, suprantu būtu vienu kartu 10-20 tada sakyt, kad ne Radistams. Pats buvau radijos direktorius, pakeitė bazę vieną kartą ir galima sakyt su jais daugiau nieko nedarė išskyrus kur dabar padarė "anteną"
  5. Jei tą event'ą darysi tu, tai taip Ką nori tą ir priimta, jo event'as ir daro ką nori. Dėl to kad vis ožini niekas į event'us ir imt nenori, nes tik žinai papeikimų skiltį daugiau nieko. Sėdėk ir ramus, vis nori kažką nuverst ir visada įrodyt savo tiesą -.- P.S pritariu su visais Mantas_Exit žodžiais kuriuos jis yra pasakęs
  6. Anketa 1.Jūsų Vardas_Pavardė: James_Makar 2.Jūsų pasirinktas skaičius: 2 ​
  7. Galėtum šiaip nustatyt sumą kaip dabar pavyzdžiui 2mln €, bet kitą kart sumažint šitą sumą ir leist žaidėjam aukot savo pinigus už tuos patirtus nuostolius- jeigu per tam tikrą laiko tarpą surenkami pinigai, darbai yra užbaigiami greičiau. Čia tik šiaip gal atkreipsi dėmesį -.-
  8. Niekas neverčia žiūrėt ir ieškot pagal nuotraukas. Nežiūrėk ir ieškok serve pats jeigu nori -.-
  9. Jūsų V_P žaidime : James_Makar Jūsų pasirinktas skaičius (1-50) : 25
  10. Labai užneša į dabartinę GP bazę (jeigu nebūtų tos mini aikštelės) + kiek žinau yra toks dalykas kaip textūrinimas. Prastai kaip pirmas darbas.
×
×
  • Kurti naują...