Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Andrius_Voron

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

5 Naujokas

Apie Andrius_Voron

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Nekenciu zmoniu kurie meloja iki paskutinio. Zinau kad ten nelabai uztenka irodymu video pradejau daryt per velai bet as paspaudziau + ir tu matei per savo ekrana kad as stabdziau tave. Man jau gyliai p**** Atmes sita anketa ar ne as del saves suzinojau kad puse zaideju cia pidarasai kuri isipisineja ir nemoka uz tai atsakyt.
  2. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Andrius Voron V.I.P nario Vardas_Pavardė?: Denas Bmw Kodėl peikiate šį V.I.P narį?: Jis buvo gaudomas as paspaudziau + ir jis sustojo o kaip islipinejau is masinos tas parase /tplv o poto /tpdarbas per video matos kaip jis dingo su masina i per minimapa matoma kad iskarto i /tplv padare teleporta ir poto i jo darbo puse jis dirba Mediku. Įrodymai: https://youtu.be/ib2U00FtmYo
  3. Nipysk prota dar kaip reikejo vienintelis adminas esi kuris rimtai daug laiko praleidzia serveryje daug padeda + linksmas. TU nusipelniai !!!
  4. O kodel neimetei ss kai baninai zaideja su bbz kokiais reasonais?
  5. Labai atsiprašau kad kišuos bet man idomu kodel tu manai kad jis lagg.cs jeigu per video neparodej jo pinga? nei tab nepaspaudei nei kas konkretaus
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Andrius_Voron 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Exe 3. Dėl ko giriate administratorių: Siandiena 2016/06/29 uzsirigestravau siame serveryje, Iskarto perskaicau serverio taisykles ir visas pagalbas poto rasiau adminams uzdaviau jiem pora klausimu ir apie 10 min niekas nerase , kas kur po 2-3 min prisijunge Mantas_Exe ir jis su noru man atsake i visus mano klausymus , apmoke bisiki , padejo nuo kuo butent geriau pradet zaidima ir buvo labai mandagus. Mantai Esi labai geras zmogus , visada lik toks koks esi , linkiu tau sekmes ir laimes. Aciu Su Pagarba. Andrius_Voron.
×
×
  • Kurti naują...