Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Stevie_Blue

Nariai
  • Pranešimai

    78
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

42 Pradedantis siekti tikslų

Apie Stevie_Blue

  • Rangas
    Narys
  • Gimtadienis
    1998.09.25

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Nenustatyta
  • Tr. priemonės:
    Please Wait Loading

Kontaktai

  • Facebook:
    Eimutiz Petrauskas

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras
  1. Su Invision_White jau apie savaite laiko bandau susiderint snektelt per TeamSpeak bet as nesuprantu, ko jis bijo? Ka jus jam padaret? Žmoniu baime jam?

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  2 daugiau
    2. Aston_Morgen

      Aston_Morgen

      Apie, ką nori pakalbėt?

    3. Invision_White

      Invision_White

      Tavęs bijau, daug apie čytus žinai dar kalbėsim ir paleisi į mane kokį langą tai ir nekalbu su tavim :/

    4. Rhet_Smith
  2. Nu Volfai dažniau priziurek savus, Nes tikrai LSV daug stebukladariu
  3. 1. Dalykas Rašau laisvu stiliu. 2. Jai neturi tai kam rašai kad su troll pabaninai mane? 3. Iš kur man tavo passworda gaut? 4. Jai ble jauties chujovai tai nerašynek.
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Stevie_Blue Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Rhet_Smith Kodėl buvote užblokuotas: Priežastis: Cytas. Nuotrauka ar video, kur matomas Jūsų užblokavimas: Nuotraukos irodančios jog aš nekaltas: http://imgur.com/a/5Eylu
  5. Pisu pirma pasijung su normaliu forumo account'u, visu antra pasiskaityk taisykles (Nepadedantiems išspresti bedu postinti draudžiama, ar kažkas tokio) Visu trečia savo ižeidimu pasilaikyt sau. visu ketvirta užbanintas akivaizdžiai esu free, nes kažkoks naujokas bludija su savo tais troll modais.
  6. Va prisijuges su kitu savo accountu, Kokius tinkamus irodymus gavau : http://imgur.com/a/5Eylu
  7. Čia deividas_smich naudoja TrollTP.cs pidaras atejo i ts sako stebek bairi, nuejau užmutint ji per ts gryžtu žiuriu kad kitoj vietoj esu. galvoju susigliučino. nu bet to gu nie pamokysiu ta maža g+*++
  8. ,,Kaina jau taip kyla kai daužtumo yra" - Kaip tau ji kyla? Žaidejai nori mašinu su kuo mažesniu daužtumu, ir su daužtumu už mašina gauni tikrai mažiau parduodant žaidejams, O pasiulymas jog iš serverio gautum mažiau pinigu jai mašina turi daužtumo. Mašinos užkurimas bei kuro sanaudos butu daužtumo pasekmes, su kuriomis žaidejas susidurtu jai tr.priemone turetu daužtumo.
  9. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Stevie_Blue Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui Kokia tai sistema?: Mašinu variklio gedimai pagal Daužtuma (Transporto Priemones) Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Taigi mano pasiulymas butu toks: Išnaudoti sukurta mašinos daužtuma serverija. Kyla klausimas: Kaip? - Atsakymas apačiojeTaigi kaip išnaudoti mašinos daužtumo sistema, Tesiog pateiksiu tris variantus: Mašina turinti daugiau kaip 3 daužtumo pradeda sunkiau užsivedineti variklis. Mašina turinti daugiau kaip 6 daužtumo taipat sunkiai užsiveda + Padideja kuro sanaudos. Parduodant mašina serveriui (Pardavimo aikšteleje) Serveris pasiulo mažesne kaina atsisžvelgdamas i daužtuma. Tai kiek gi man pasiulys serveris parduodant mašina i serverio (pardavimo aikštele) ? Jai mašina yra daužta daugiau kaip 3x kaina kris 15% (Nuo pasiulytos sumos) Jai mašina yra daužta daugiau kaip 6x kaina kris 20% (Nuo pasiulytos sumos) Jai mašina yra daužta daugiau kaip 12x kaina kris 40% (Nuo pasiulytos sumos) Kaip sunkiau gi kursis automobilis po daužtumo susidarimo? Štai padariau pavyzdi ir video.
  10. Ar yra galimybe jog palikai savo skype profili ijungta prie kito pc? ar prie telefono?. Nes skype juk padare atnaujinima jog naudotis vienu skype gali tik vienas abonentas. Jai atsakymas ne, tuomet tavo skype garantuotai bus pavogtas. Del viso pikto atsisiusk dar viena skype.
  11. Sakot naudos nera? Nebutu naudos serverjis tikrai nesirinktu tokiu variantu. O šia tema atidariau jog butu aiškiau kokios galimybes patekti i prizines vietas.
  12. Sveiki taigi primenu jog dar galioja Pakvietimu sistema. Kurioje turite galimybe laimeti. Progini automobili Sultan. 2000 Kreditu serverio paslaugomis pasinaudoti. 1000 Kreditu serverio paslaugom​is pasinaudoti. Ir tesiog noriu paklausti kiek esate jau pakviete žmoniu arba merginu Pasidalinkite ir jus savo nuotraukomis.
×
×
  • Kurti naują...