Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.7


Armani_Damnit

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

2 Naujokas

Apie Armani_Damnit

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  • Gimtadienis
    1999.08.08

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nėra
  • VIP:
    PREMIUM
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Vieta:
    Lietuva
  • Lytis:
    Vyras
  1. Seniuk, tu su kuo mastai? Subine ar by...biu? Tiesiog gaila man taves, kaip tu nesupranti negausi Lafos komandu verksny
  2. Turėkit nusiteikim, ir gyvuos tas jūsų Las-Venturas, o dabar visi tik verkia kokia valdžia, kas blogai. Niekas negimė tobuli visi su + ir -.

  3. Tu eik į sms man tavęs svarbiai reikia, o ne čia malk kurie nusipeza givens tas LV, dar kad ir 10 metų..
  4. Sėkmės tau nors ir nepažinojau, bet geras adminas buvai.
  5. Davai sėkmės kur kitur varysi, nors ir nepažinojau tavęs.
  6. nketa: 1.Jūsų V_P : Armani_Dmanit 2.Kelinta(s) parašėte: 12 3.Ar jums tikrai reikalinga ši tr. priemonė? +
  7. Ieškojau, ir man reikėjo poros. Paiimsiu porą jeigu nesupyksi. Bėja šaunu, kad daliniesi, kad ir ne savo.
  8. Avatarai tikrai neblogi, man labai patiko. O, šiaip gal kažką su gyvūnais galėtum? Man labai gražu. Spaudžiu patinka šaunuolis, jog stengiesi.
  9. Atsiliepimas apie Las-Venturas.lt Sveiki visi, kas skaito šį atsiliepimą. Po ilgo petraukos grįžau į savo senajį serverį kuriame tikri patiko žaisti, bet dabar žiūriu, kad žaidėjų apmažėjo, ir reiktu padėti kilti toliau. [Kas man patiko Las-Ventur'e?] Na ištikrūjų žavėjausi Las-Ventur'o naujom visokiausiom sistemos, o ir pasikeitę viskas, kaip kainos didžiulės palyginus su 2012-2013. O, šiaip man labai patiko, kad žaidėjai labai geri padeda, kad ir VIP nariai . Visi labai draugiški, kur reikia - ten padės. Administracija, gan lėtoka, nes paprašiau pagalbos atsakė, tik keli nariai, kaip žiūrėjau, kas buvo iš Komandos nė vienas, tik pirkti administratoriai padėjo. Man labai patiko sumapintas darbas pasirašymas ant lentos, na bet kuriame serveryje to nerasi, tas be galo buvo šaunu, na šiam kartui užteiks, o jeigu ir pastebėsiu dar ką dapildysiu. [Kas man nepatiko Las-Ventur'e?] Visų pirma, man nepatiko vienas ir labiausiai užknisantis dalykas - Žvejyba, nu ką nori tą sakyk. 20 Kartų užmečiau, o pagavau tik viena žuvelę, tai buvo lydeka ir tai 0,3 KG , tai manau biški nesamonė, kad norinti kažką rimčiau pagauti ir laimėti Žvejybos varžybas, turi turėti tam tikrą xp kiekį, o tai nėra lengva gauti. Dar biški buvau nusivylęs, kad reikia patirties taškų į tam tikrus darbus, na čia truputį savotiška, bet kuklu. Šiandien tiek, o toliau žiūrėsim ar liksiu nusivylęs!
  10. [ i ] Anketa. 1.Jūsų V_P : Armani'Damnit 2.Kelintas parašėte: 39 3.Kur išleisite pinigus: Santaupos, kadangi naujokas.
  11. Ka pacanai, kaip išsilaike? ;)

  12. Matthaw_White 2K16 Is BACK! Kas pamenat raštelkit įdomu prisimint, kas dar lošia iš senbuvių. ;)

  13. 2012, 2013 - Yra kažkas dar likę? - Matthaw_White grįžo.

  14. Jūsų V_P mūsų projekte : Armani'Damnit Jūsų V_P buvusiame projekte : Matthaw'White Jūsų TAB ir /info nuotraukos iš seno projekto :http://www.part.lt/perziura/560bc046fe1a2b942fd74e0f2a0dcf50882.png ; http://www.part.lt/perziura/985645c768b477f086ed423f1e21dc0c829.png Kodėl nusprendėte persikelti pas mus?: Na esu žaidęs čia seniau, bet kadangi prisidirbau gavau baną forume/žaidime. Noriu pradėti viską iš naujo. Kiek laiko žaidėte sename projekte?: Buvau padaręs petrauką, tad tenais nežaidžiau. Nuotrauka sename projekte su tekstu " Emigruoju į Las-Venturas.lt projektą" Jei keičiate V_P pridėkite " Bei keičiu V_P į V_P [naujas V_P ] : http://www.part.lt/perziura/deb0cbe24dba32f0bdc9efbb8e624df4336.png
×
×
  • Kurti naują...