Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


John_Fralinass

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

24 Pradedantis siekti tikslų

Apie John_Fralinass

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Lytis:
    Neatpažinta
  1. *Myliu Las-Venturas.lt* volfsas dar ant kitų išvaizdos stūmt bando matau, o kaip pats Darjušai pasirodysi ar bus smagu?
  2. Nuo kada tu šiukšlė taip ahuelint pradėjai ant žaidėjų? Kai serve 20 on ir iš jų vos ne visi ten 12 mečiai? Kūrva tu padugne rinkis šmutkes ir valink iš čia, va kas varo gilyn dar labiau ta servą tai tokios šiukšlės kaip tu, kurios bbž ką išdarinėja, prisigauna - neprsipažįstą ir toliau tryna čia savo chujnes niekam neįdomias.
  3. Beveik visuose kadruose matau save. Greitai tie metai praėjo..
  4. Užteks gint ta Jūsų geriausiąjį INVI, lyg jis jums būtu koks tėvas ar Dievas? gina ir gina. Žaidėjai dėl nieko nekalti, kad serveris niekaip neprogresuoja, net per tiek metų nesugeba nei varikliuklo forumo pasikeist, ar dizaina nusipirkt už pinigus, bet ne, gaila jam pinigų, jam svarbiausia, kad žaidėjai siųstu, o jam pohuj, ir taip normaliai atrodo ; ) ph kad dizainas tokio senumo, kad net šūdserveriuose geresni. Dabar padare tokia sunkia situacija projektui, kad net ką tik grįžęs britas vėl išėjo, o tai reiškias problema ne serverio žaidėjuose, o pagrindinėj administracijoj, jei net britas mato, kad pohuj tas projektas inviui ir išeina, tai žaidėjai manau išvadas padaro patys. Dėl tu stumimu žiauriu ir t.t kodėl jų nėra gs? Nes ten tvarka, o Jūs kūrva bailiai bijot viena kitą įspėjimą / baną šaut kokiai išgamai. Apie direktorių prižiūrėtoją nemanau nei blogai nei gerai, bet *Myliu Las-Venturas.lt* žmogau, tu esi direktorių prižiūrėtojas ne kažkokiame šūdserveryje, galėtum ir viena kitą analizė išsamesne ir įdomesnė parašyt, ir šiaip, didelių naujovių iš dp nematyt, reiškias ir šioje srityje - neprogresuojam. O dar ir invis su savo tuo pasitikėjimu jau galėtu į cirką eit koncertuot, serveris kritinėj situacijoj po 10 on į dieną, o jam vis dar pasitikėjimo reikia, Tu džiaukis, kad atsiranda žmonių kurie dar šita šūdina projektą išgelbėt nori.
  5. Nu ką britas išėjo, manau jau viskas kaip ir aišku su projektu.

  6. geraai, as nesuprantu ko jus tuos zaidejus taip varot, stumiat ant ju, kai ir taip 20/300 sedi :D *Myliu Las-Venturas.lt* poto sedesit verskit kad zlugo, bet patys didziausia vaidmeny tame suvaidinat.

  7. Nu *Myliu Las-Venturas.lt* to dar nematęs, Nikezai protingas esi, tai *Myliu Las-Venturas.lt* išvis tu tada į lyderius atrankas darai? Px gi vistiek nevažiuos, evente geraiu sudalyvaus ir šaibas LSV sumes.

  8. profilis biški atnaujintas.

  9. (Nardziau, ignorino) plati fantazija, man LSV visada maziausiai rupedavo, ir ju nuomones irgi, nes susirinkusi sutve kuri gadina zaidima kitiems, sako, LV - oziu servas, bet kiek tas pats LSV priozines. juokinga :D
  10. Gi visiems aisku, kad tai nebuvo au.ka, viskas matosi Micro nuotraukose, bet pamoinas remiga a.k.a LSV'IETIS NESUGEBA TO PRIPAZINT. bek pirkt unbano.
  11. px toks. tik, kad spd apleides buva kai zaidziau dar, kas zjbs buvo tai, kad mus su kentu i spd priimdavai
×
×
  • Kurti naują...