Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 7 / 200

Versija: LV 7.7.7


Samp_Lifonas

Nariai
  • Pranešimai

    25
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

3 Naujokas

Apie Samp_Lifonas

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Puikus!! Reik vėl manau balsavimą padaryt ar įdėt ar ne arba tieisog įdėti . Puikiai padirbėjai , nekreipk dėmesio į neigiamus komentarus tikrai puikus darbas.
  2. Pilnų pilniausiai už!!! Nes iš narkotikų gaujoms pliusas o teisėsauga pora centų gauna tai ne varkė. + daugiau veiklos būtų. O fūristai galėtu atvežti į sandelį kažką su sandeliu bei narkotikais.
  3. Anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Samp_Life 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Domse_Drifteris 3. Administratoriaus nusižengimo apibūdinimas: Free mute :DD žaidžiu skaičiuką iš oro mute nml.. 4. Įrodymai (būtina): Paspauskite kelis kartus ant nuotraukos ir didelė bus.
  4. Ateina į barą vyrukas ir sako: - Maaaaan du aaaaaalaus... Barmenas nusišypso: - Jūs mikčius? - Nenene taaaavo reiiikaaaalas... - Nepyk, aš ankščiau irgi mikčiojau. Bet vieną rytą mano žmona padarė man tris Minetus iš eilės ir aš nustojau mikčiot. Pabandyk ir tu... Vyrukas išeina ir grįžta po poros dienų į tą patį barą. - Dddduokit maaaan buuuutelį deeegtinės... - Tai tu nepasinaudojai mano patarimu? Ar nepadėjo? - Neeeepadėjo...bet aaaaš aaaapšaaalęs, kaaaippp tu geeeraai gyyveeeni ir žmooona...

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  4 daugiau
    2. Jonas_Nikez

      Jonas_Nikez

      Susikūrė kita acc ir naglinėja :D Nu nh graudus tie 12-mečiai šeis laikais.

    3. Darius_Darkking
    4. Samp_Lifonas

      Samp_Lifonas

      Ant kito užblokuotas asile

       

  5. Tai turbūt buginai kažką jei bus už buginimus Dar žėk ,kad rimtesnio ban neprasileistum.
  6. Dar kartą peržėjau :DDD Ale žėk koki gudrūs mes ane? Kai jis šaudė tai nenufilmavai ane? ,bet kai mes šaudėm tai nufilmavai viskas jasna čia... tokiem adminam tai b-list admin ir ramu.
  7. Vyras , pirmas dalykas net nesimatė mano nick per video ,antras dalykas jis dar pats šaudė gerai įsižėk į video ,trečias dalykas tegul įmeta įrodymus ,kad free nušoviau nes jis pats pirmas pradėjo ir mechaniką šaudė + stūmė mechanikų car į sieną ir ant mechaniko užvažiavo ir laikė kol mirs ,bet nemirė ,nes aš išgelbėjau.
  8. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Samp_Life 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Darius_Darkking 3. Administratoriaus nusižengimas: Krc atvaiau su mechaniku į tralistų pasikrovimą ,ten ir fūristų iškrovimas yra Black_Vrs pradėjo šaudyt mechaniko mašiną ir stumdyt poto mano ir aš išlipau jį sušaudžiau nes užkniso ... kaip krautis jei šaudo?? tai va ir sušaudžiau o ats jailą dėjo tegul pirma pamato ką daro pats ... 4. Įrodymai (būtina):
  9. Apie getinimasi tai shh ,nes warp to player ir ne tik ne narkų zonoj eina atsigetint
  10. Ne tik su narkais ,bet ir su ta senų ginklų žala tokia hujne net nėra noro lošt...
  11. Anketa: Vardas_Pavarde: Samp_Life Skaicius (nuo 1 iki 200): 69
  12. Palą palą palą palą , iš ko tu sprendi ,kad free nužudžiau??? Gal tu bėgai nuo manęs? ar pnš? sako free nužudžiau... nebejuokauk tu gal a ok
  13. *Jūsų Vardas_Pavardė: Samp_Life *Ar galėsite būti tuo metu serveryje?: Taip *Ar susipažinote su taisyklėmis?: Taip.
  14. Ok įspėjai tai dbr viskas ok ,bet ble taip nesidaro net neįmetė ss jokių įrodymų norėjo sumetė star vpš ..
×
×
  • Kurti naują...