Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.7


Samp_Life

Nariai
  • Pranešimai

    69
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    1

Samp_Life paskutinį kartą laimėjo Kovas 20 2017

Samp_Life turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

70 Pažengęs

Apie Samp_Life

  • Rangas
    Narys
  • Gimtadienis
    2001.11.23

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Nenustatyta
  • Patirtis:
    800.000xp
  • Pinigai:
    500€
  • Tr. priemonės:
    Sultan, sandking

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

1.387 profilio peržiūros
  1. Ačiū deusai - mano garbei dainą įmontavai dq seniuk #gerbiutokius
  2. susniau *Myliu Las-Venturas.lt* virink nh iš čia žertva *Myliu Las-Venturas.lt* kažkoks niuchas byby valgyk susniau
  3. 1.Iš rašybos max 12 metų 2. Servo neatgaivins be sg žalos senos ir normalių eventų, ir pnš 3. nenardyk į free adminus save tik pasižeminai su tokia rašyba, tad sekmės. #ČiaTikJuokutisBrolau
  4. Ryžas dar ppk rašinėja heheh xddddddd garudu *Myliu Las-Venturas.lt* čia yra maurai surinkti į šitą projektą totaliai.
  5. #ČiaTikJuokutisBrolau negryšiu. nebent loš 200-300 žmonių
  6. Sveiki, drugzas parašė šią temą ir aš norėčiau su visais nuoširdžiai atsisveikinti. Leavinu dėl kelių priežaščių, realiai, savininkai, korupcija kokią esu matęs yra didžiausia šiame serveryje per visą mano samp istoriją, ir dar dėl kelių dalykų, kurių čia neatskleisiu. Noriu padėkoti žmonėmis su kuriais buvo linksmas žaidimas. Gsw_Lukas - draugas ir realybėje ir žaidime tikriai nuoširdus, draugiškas žmogus, keletą kartų paragino man pildyti į direktoriaus postus, tačiau tie kartai buvo nesėkmingi. Sekmės. Tony_Kiss - Kissielius yra mldc čiūvekas davėm veiksmo visiems, dėl mūsų puse servo išlakstė Audrius_Karocia - čiuvas seniai leavinęs, bet su juo praleidau maždaug 2 projekto metus ir jie ganėtinai buvo linksmi Oksaras_Naktis - Šitam žmogui esu labai dėkingas, yra man nemažai paskolinęs pinigų, tikria su tavimi buvo linksma, beje sekmės tau didžiausios linkiu, šnekėjom ir skype paprikolindavom. Erikas_Daedo - Draugas ir realybėje, draugiškas, žiauriai daug laiko praleidom linksmo šitam projekte. Ačiū tau. The_Deus - Belekaip geras žmogus, nuoširdus, draugiškas. padėjęs nemažai, sekmės tau su free adminu. Turiu tavo duomenis gal kada susisieksim. Tony_Mix - Geras žmogus, gavęs pareigas galvojau ,jog buvo pasikėlęs ,tačiau susidraugavom ir buvo viskas puiku, aš klydau, Sekmės tau seniuk. Mantas_Exe - Esam šnekėję ne kartą ts esi draugiškas, puikiai atliekantis savo pareigas žmogus, neišdaviai manęs vieną syk ,buvai amen pagavęs čytinant ,tačiau nebaninai už tai man uždėjai labai didelį pliusą,ačiū už puikiai praleistą laiką. Sergio_Llull - Nesu su tavim daug bendravęs, tačiau esi draugiškas,kulturingas, pareigingas žmogus. Sekmės. Benjamin_Orbit - Esam pažystami realybėje, esi draugiškas, padėjęs esi, ačiū. Martin_Busato - Retai tokių žmonių būna kurie maždaug per 20 kartų erą mūsų neapgavęs manęs nei karto, jei suksit su juo dielą neapgaus 95proc. Sekmės tau. Luksys_Energy - Nesu labai daug bendravęs, tačiau man tavo būdas patiko. Sekmės. Pro_Kents - Tu žmogus esi kuris mane pritraukė į šį projketą būtent tada kai buvai armijos pavaduotojas, ačiū labai buvo smagiausias laikas tuomet kai dirbau armijoje per savo lv karjėrą. Sekmės tau. Maladec_Airidas - Čiūvas nei karto irgi neapgavęs mldc, šitas. Sekmės. Žmonės, ko nepaminėjau labai atsiprašau, sekmės visiems linkiu. Atsiprašau jeigu kažką per šį laikotarpį įžeidžių, ar pravardžiavau. Sekmės.
  7. Naras tai konkretus , neturėjo admino tai baisus gangsteris buvo čia opa opa rimtega db angelas pasidarė...neprinersi tu į tą savininką *Myliu Las-Venturas.lt* nebent 2 žmonės loš serve tu ir invis.
  8. Inviui ant tiek ph ,kad žlunga minutėms servas ir ph vstk 1d offline serve nu tai nh čia daryk tą projektą ir nesigadinsi sau nervų ir kitiems.

    1. Tyson

      Tyson

      Žlunga dėl to kad jus patys tai darot. todėl ir leavinau nes jus ta žaidima tik gadinat , su papeikimais,stumimais,korupcijoms. Pas jus ta pati rūtina. serveris tu keistis, nes viskas tobūlėja, per csggo kas menesi būna atnaujinimai nes IT sparčiai plėčiasi ir žmonių galimybės ,o jus kaip stovit vietoj po biški tik į prieki taip ir stovėsit. Gerai goodbye

    2. Mantas_Exe

      Mantas_Exe

      lol čia gera šovei. Jei pirštines padarė, kad galima gaut iš case, pirkt ir t.t., tai nereiškia, kad IT plečias ar žmonių galimybės. (pirštinės kaip pavyzdys, jog atnaujinimams neturi įtakos IT plėtimasis)

  9. kas iš to ts tu man paaiškink?? krc tu mano gyvenime esi vpš plikas nulis ir nh man eit į tą ts dėl nulio???
  10. Tu tai niuchink dešrą ryžas bando vėl čia beleką primest ,juk žlugęs servas nh čia primest rimtegą?
  11. Bet vistiek žaidimas yra žaidimas, o realybė yra realybė.
×
×
  • Kurti naują...