Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Ethelbert_Coraddi

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

5 Naujokas

Apie Ethelbert_Coraddi

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nėra
  • VIP:
    Nėra
  • Darbas:
    Picų išvežiotojas

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

396 profilio peržiūros
  1. Nu gražu. Tobulėjom ne dienom, o valandom. Tas stendas kažkaip patiko man.
  2. Ethelbert_Coraddi pasiūlymai serveriui ! 1.Benzino/dyzelio pavogimas. Benzino/dyzelio pavogimas tai turėjau omeny nusiurbimą. Dabartiniuose kioskuose reiktų pridėti vieną dalyką, tai "tuščias bakas" tuščias bakas būtų reikalingas tam kad būtų kur išpilti nusiurbtus degalus. Ši komandą labiau būtų prie nusikalstamų grupuočių pusėje. Tai dėkim būtų - /issiurbtid - išsiurbia dyzelį. /issiurbtib - išsiurbia benziną. Prieš tas komandas būtų toks dalykas kaip /nulauzti - ši komandą leistų nulaužti bakelio apsaugą (atidaryti). Ir taip parašius komandas "/issiurbtid - išsiurbia dyzelį. /issiurbtib - išsiurbia benziną" Į tuščia baką prisileistu dėkim dyzelio arba benzino. Ir galėtų jį perpilti. 2. Ratų drožimas Tai jeigu ilgai važinėjasi ir panašiai, dėkim - driftini, ir panašiai eitų lauk padangų likutis, ir prie informacijos apie tr.priemonė būtų kokią icon ar panašiai susijusią su "ratais" ir panašiai ir būtų padangų likučio nuo 1%-100% ir mažėjant padangų likučiai dėkim būnant kokiam 32% arba mažiau mažėtų greitis, o būnant kritiniai situacijai jos palikti kiauros. Ir kad jas pasikeisti turėtum išsikviesti mechaniką, arba nuvažiuoti į garą, kad pakeistų, ir mechanikams būtų daugiau veiklos ir būtų didesnės galimybės užsidirbti lėšų. 3. Turbiną Tr.priemonių turbinos. Turbinas galimą būtų įsigyti irgi pas mechanikus. Turbiną pridėtų daugiau greičio, ir galios. turbinos informaciją irgi būtų rodomą šone kur yra apie tr.priemone visą informaciją. ten kaip įkaistą ir panašiai, ji automatiškai įsijungtų daugiau paspaudus gazo pedalą. Taip pat mechanikai turėtų ją įdėti ir galėtų pakeisti. Ir gautų irgi daugiau veiklos ir daugiau lėšų. 4. Transporto priemonių detalių parduotuvė. Tam kad galėtų įsigyti kokias padangas, ar kokias kitas detales reiktų nuvažiuoti į tą parduotuvę ir nusipirkti reikiamas detales. 5. Saugojimo aikštelę. Čia gal ir įdomesnę mintis bet padaryti saugojimo aikštelę. Ir dėkim tą aikštele būtų aptvertą. ir kad galėtum į ją įvažiuoti reiktų susimokėti tam tikrą mokesti už tam tikrą laiką. Jeigu laikas pasibaigs, bus praneštą ir jeigu nesusimokėtų per 24 valandas. Būtų praneštą mechanikams ir jie galėtų ją nutempti. Bet kitų mašinų neitų prikabinti. Šiam kartui tiek. buvau paviešinęs pirmas 2-3 bet neišsamiai.
  3. Anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ethelbert_Coraddi 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: The_Deus 3. Dėl ko giriate administratorių: Iš karto visiems padedą. Padeda tiek iš savo lėšų tiek aplamai. Supažindiną su serverių. Padeda įsigyti tai ko reikia. Draugiškas. Mandagus. Padeda tiek kuom gali. Nu tikrai tikrai geras administratorius nu nėr žodžių.
  4. Sveikas, Spicy. Nesiinstaliuok ne kokybiškų modifikacijų, pamėgink persiinstaliuoti į kitą folderi kitokių pavadinimų, bet pirmą ištrink esamą, tada perjunk kompiuteri, ir tada pamėgink, seniau veikdavo o dabar. Mėgink laimę ! Sėkmes.
  5. Sveikas, Evilas_Jacas. SAMP > reikia instaliuoti į Gta Sandres direktoriją. O jei neiną, išmėgink: Perjungti savo kompiuterį. Pasiieškoti tos problemos www.google.lt / www.youtube.lt Pamėgink išjungti anti virusinę prieš siusdamas ( seniau man tai reikėdavo taip padaryti) Pamėgink siųstis iš kitos svetaines.
  6. Sveikas, Air_Lond dar kartą. Pamėgink įrašyti youtubei tą dalyką, mačiau to bug fix'ą.
  7. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ethelbert_Coraddi Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui. Kokia tai sistema?: Ratų. Kodėl tai yra naudinga?: Daugiau darbo mechanikams, ir panašiai. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Ratų sistemą. Dėkim ilgai pradėti laikyti WS ir tai žaidime daro burnout. visa laiką prie apie mašiną dešiniam šone apačioje, rodytų padangos icon, ir nuo 1 iki 100 % ir kai jau butu 1-2 procentai padangos sprogtu, arba nuo važinėjimo. O pakeist ratus turėtų mechanikai. Salerkos nusiurbimo sistema, tai gaujoms labiau tiktu. su komandą dėkim /nusiurbtd /nusiurbtb nusiurbti benziną, dyzelį, prie to pačio reiktų bakelio. ir persipilti į tavo mašiną /ipiltid /ipiltib. Tam reiktu atviorkęs, kuria galėtų nusipirkt gun shope.
  8. Sveikas. Siūlyčiau žaidimams šitą - https://www.elektromarkt.lt/lt/e5-774g-acer-17-3-nesiojamas-kompiuteris-i7-6500u-8gb-1tb-128gbssd-gf940mx-win10-20671 variantą. Nes viskas atitiktu gerus bei jei labiau norėtum aukštesnių grafikų. Aiškų ne bus pats geriausias, nes kadangi loptop. tai.. Rinkis !
  9. Emigracijos anketa : Jūsų Vardas_Pavardė mūsų projekte: Ethelbert_Coraddi Jūsų Vardas_Pavardė projekte iš kurio emigruojate: Tonic_Boss Jūsų TAB ir /info lentelių nuotraukos iš seno projekto: Kas Paskatino jus prisijungti prie mūsų projekto?: Draugai, bei pamačius Lionel_Messi vėl sugrįžusi. Kiek laiko žaidėte senajame projekte?: metus, bet ten su laikmačiu susigadinę. Nuotrauka sename projekte kaip rašote " Emigruoju į Las-Venturas.lt projektą su V_P " jeigu su kitu nick'u prirašote " Su nauju nicku V_P "http://imgur.com/a/ZxfRq Pagarbiai Ethelbert_Coraddi
  10. Sveiki visi Las-Venturas.lt Serverio šio pranešimo skaitytojai. Pamatęs unikalias bei įdomias sistemas, aš iškarto susidomėjau ėmiau skaityti atnaujinimus, kaip dieną taip naujieną, nu ką galių pasakyti įdomu žaisti, tikrai įdomu, unikalias ir originalios idėjos, viskas ko reikia geram, projektui, administratoriai reguoja žaibiškai, suteikia reikiama bei išsamia informacija, argumentuotai ir panašiai, kaip pradžiai labai geras aptarnavimas ir rūpestis serverio naujokais. Tiesiog nuostabu !! + karma serveriui/
  11. Sveikas, Air_Lond. Man buvo tekę susipažinti su tą problemą. Susirašyk tuos error'us ir paieškok googlei, arba pažiūrėk tą modo platintoją, pasiklausk jo arba paskaityk komentarus, nes ten dažniausias man neveikia tas ir tas ką daryti. Tai vą. Arba tesiog modifikacija nekokybiška arba pažeistą.
×
×
  • Kurti naują...