Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Liutauras_Januskas

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

3 Naujokas

Apie Liutauras_Januskas

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. 1. Jūsų V_P: Liutauras_Januskas 2. Kodėl peikiate šios firmos atstovą? Pagal taisykles civiliai negali dalyvauti grobimuose kartu su gaujoms, ginklų prekeiviais. 3. Kas tai? (direktorius/pavaduotojas): Neseniai išrinktas direktorius (šiandien). 4. Įrodymai:
  2. O tai kodėl tada neįmetei tų kick'ų ss, kur pats kickinai? Būtum baninęs ir viskas, bet ne - dabar čia reikia smaukytis..
  3. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Liutauras_Januskas 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: Stabdžiau vieną motociklą (PD), buvo be šalmo. Išlipau, kad jį ištraukti ir surakinti, bet jis mane įtraukė greičiau. Man parašė tik tiek, jog buvau įtrauktas. Bet kiek žinau, esant tr.priemonėj nei surakint nei atrakint neina, tad čia susibugino sistema. Nes jis pirmiausia mane įsisodino, o tik po to aš jį surakinau. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  4. Jūsų Vardas_Pavardė?: Liutauras_Januskas Kokiu Vardas_Pavardė emigruosite?: Liutauras_Januskas Kiek laiko žaidėte kitame serveryje ir dėl kokių priežasčių jį paliekate?: Niekada neskaičiavau. Gal kokias dvi savaites. Kadangi serveris San Fierro mieste, tad noras kažkiek pažinti ir kitą miestą man padėjo apsispręsti. Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį?: Tai jau parašiau tiek tiek aukščiau. Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info (serverio, iš kurio emigruojate): http://www.part.lt/paveiksleliu_talpykla Jūsų nuotrauka per "TAB" (serverio, iš kurio emigruojate): http://www.part.lt/perziura/6ab2ada7d15c97a7cf86b40915953b68186.png Jūsų nuotrauka su užrašu: „Emigruoju į Las-Venturas.lt“ serverį: http://www.part.lt/perziura/621dadcabd591296dff640334560f12f273.png
×
×
  • Kurti naują...