Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Michael_Davis

Nariai
  • Pranešimai

    1.011
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

488 Senbuvis

Apie Michael_Davis

  • Rangas
    Meistras

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nėra
  • VIP:
    Nėra
  • Darbas:
    Bedarbis

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

5.990 profilio peržiūros
  1. Sveiki, taxify dovanoja pirmus 5 važiavimus, nemokamai iki 25 eurų. Dalinuos, gal kam padės. Kodas netinka, jei jau esi važiavęs su taxify. Kodas galioja tik Kaune ir Vilniuje Registruojantis arba programėlėje reikia įvesti promo kodą: 8UMMD Plačiau: https://www.plius.lt/skelbimai/5-nemokamu-vaziavimu-su-taxify-iki-25-7936006.html
  2. Nepagautas, ne vagis. Man taip buvo dėl netinkamos rezoliucijos, jam tai gali būti dėl kitos priežasties. Kai matysi čytinant, tada galėsi kažką įrodinėt.
  3. Nematau joje jokios naudos, nes jinai automatinė. Nemanau, kad kažką sušildo roboto sveikinimas.
  4. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Michael_Davis Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Forumui. Kokia tai sistema?: Automatiniai sveikinimai su gimtadieniu. Kodėl tai yra naudinga?: Nes jie nenaudingi. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Panaikinti šią sistemą.
  5. Pardavimo anketa: Jūsų Vardas_Pavardė: Michael_Davis Kokią transporto priemonę parduodate?: Infernus Visa jos informacija: Bagažinė turininga, kątik nupirkta iš salono. Vaizdinė medžiaga (BŪTINA): https://imgur.com/a/9B7V8 Minimali suma, už kurią kiti žaidėjai galėtu pirkti jūsų transportą: Už 400 k parduodu (pigiau nei salone). Mainymai jus domina ? Kokie?: Ne.
  6. Pardavimo anketa: Jūsų Vardas_Pavardė: Michael_Davis Kokią transporto priemonę parduodate?: Infernus [naujos rinkos] Visa jos informacija: Netiuninguota, dužusi vieną kartą, rūdžių nesimato, nes spalva kaip rūdies, pravažiavusi 7 k kilometrų. Vaizdinė medžiaga (BŪTINA): http://www.part.lt/img/da83a55428c49653a2b81e59cfa817ce824.png Minimali suma, už kurią kiti žaidėjai galėtu pirkti jūsų transportą: Siūlot nuo 700 k. Mainymai jus domina ? Kokie?: Domina viskas išskyrus namą.
  7. PARDUOTA. Apsikeitem su Marc_Coma 3.5 mln, inf 7k rida, namas su suk int. I HR A
  8. As tai priesingai manau. Geriau koki didesni ir svarbesni atnaujinima, kuris galbut reikalauja laiko. Aisku tada retesni atnaujinimai but. Bet i kiekvieno nuomone cia nereik ziuret. Bet atnaujinimai yra geri ir tai, galiu pasakyti, šio serverio stiprioji pusė.
  9. Nezinau as tu kainu. Ok siulykit nuo 5mln. Vakare parduosiu. Serve gavau pasiulyma i keitima. Tai dar pagalvosiu ar parduot ar iskeist. Vistiek siulot. Domis siulo 5mln. Kas daugiau?
  10. Pardavimo anketa: Jūsų Vardas_Pavardė: Michael_Davis Kokią transporto priemonę parduodate?: Hotring Racer A Visa jos informacija: R: 0, D:0. Vaizdinė medžiaga (BŪTINA): Minimali suma, už kurią kiti žaidėjai galėtu pirkti jūsų transportą: Nuo 5mln. Mainymai jus domina ? Kokie?: Verlsas, namas, kita tr.
×
×
  • Kurti naują...