Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 13 / 200

Versija: LV 7.7.7


Faustas_Bosenko

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

10 Naujokas

Apie Faustas_Bosenko

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Patirtis:
    7,500 xp.
  • Pinigai:
    30k.

Profilio informacija

  • Vieta:
    Mažeikiai.
  • Lytis:
    Neatpažinta
  1. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Faustas_Bosenko 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Užbanino sistema. 3.Kodėl buvote užbanintas: Nesupratau, važiavau iš SF miesto į LV su savo nuosava mašina, poto buvo fūristas kuris labai striginėjo kaškaip jis pakibo manyje aš pradėjau važiuoti, buvau užsidėjęs diržą, paspaudžiau F raidę, kad galėčiau išlipti, ir gavau baną. Ir nuotraukoje galit matyti, kad čia yra mano mašina ( viršui rašo ). 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  2. 1. Jūsų tikrasis vardas: Faustas. 2. Kiek jums metų?: 16. 3. Jūsų gyvenamoji šalis: Lietuva. 4. Jūsų gyvenamasis miestas: Mažeikiai. 5. Kelintoje klasėje mokotės?: Desimtoje. 6. Kuo užsiimate gyvenime? (Jūsų pomėgiai): Lankau K-1 ir Kyokushin Karate, praleidziu dideli laika su draugais lauke, kai neturiu ka veikt pasedziu prie kompiuterio. 7. Jūsų zodiako ženklas: Vezys. 8. Kokią šalį esate aplankę toliausiai?: Ispanija, Norvegija, Svedija. 9. Ar turite brolį/sesę? Jei taip, kiek jiems metų?: Turiu broli ir sese. Broliui 16, o sesei 24. 10. Ar turite augintinį? Jei taip, galite įkelti nuotrauką: Neturiu. 11. Mėgstamiausi filmų žanrai, geriausių filmų pavadinimai: Siaubo, komedijos, seip tiksliai pavadinimu nezinau, bet atrodo: Gelbek mus nuo pikto. 12. Mėgstamas(-i) muzikos stilius(-iai): Deep house, club, repas, seip priklauso viskas nuo nuotaikos. 13. Mėgstamiausia(-ios) pamoka(-os) mokykloje: Daile, kuno kultura. 14. Jūsų gyvenimo tikslas: Tikiuos pasiekti kaska naudingo K-1 sporte. Pabaigti mokslus, o poto sukurti seima. 15. Apibūdinkite savo charakterį: Esu rimtas, linksmas, bendraujantis, padedantis, laikausi savo zodzio, ka pazadu ta ir padarau. 16. Kokius žmones tu gerbi/pripažįsti/mėgsti? (Charakterio savybės): Pripazystu tokius zmones, kurie laikosi savo zodzio, kurie padeda nelaimei ir neatsuka nugaros. 17. Kokių žmonių tu nepripažįsti/nemėgsti? (Charakterio savybės): Nepripazystu tokiu zmoniu, kurie nesilaiko savo zodzio, meluoja, dviveidziu, ir kurie megina save iskelt ir primest kaskoki ELITA. 18. Kuo užsiimate, kokie jūsų tikslai serveryje?: Dabar niekuom, vazyneju po miesta ir tiek, buvau metes sampa, tai dabar vel reikia su laiku isivaziuot. 19. Jūsų fotografija (-os). Daugiausiai 5: Kairysis: Taip pat malonu su visais susipazinti.
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Faustas_Bosenko 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Deividas_Fast 3. Administratoriaus nusižengimas: Taigi uzgrobe mano klana "Intoxicated" tada mes vaziavom atgrobti, mums nepavyko, ir mums nereikejo istikruju atgrobineti nes 24h nepraejo po klano ikurimo, bet tas neesme, vaziavom atgrobti is neturejimo ka veikti, taigi po nevykusio pagrobimo, jie sako mokesit litus ar ne, sakau nemokesiu, tada jis man dave jailo uz tai jog nemoku litu. 4. Įrodymai (būtina):
  4. 1. Jūsų tikras Vardas? Faustas. 2. Jūsų pavardė? Šopis. 3. Kiek jūms metų? 15. 4. Jūsų gyvenamojį šalis? Lietuva. 5. Jūsų gyvenamas miestas? Mažeikiai. 6. Koks jūsų ūgis? 1.73. 7. Koks jūsų svoris? 62 kg. 8. Jūsų hobis? Sportuoti, žaisti su kompiuteriu. 9. Jūsų zodiako ženklas? Vėžys. 10. Kokia šalį esate aplanke toliausiai? Ispanija, Latvija. 11. Ar sportojuote? jeigu taip ką lankote? Taip, K-1, Kyokushin Karate, ir nueinu i kitą salę su svoriais padirbt. 12. Apibūdinkite save charakterį? Esu draugiškas, linksmas, mėgstu pajuokauti, padedu žmonėms kai reikia, rimtas, mėgstu žmones kurie laikosi savo žodžio, nemėgstu melagių. 13. Koks muzikos stilius jūms patinka? Repas, o šeip viskas priklauso nuo nuotaikos. 14. Kokie jūms filmų žanrai patinka? Siaubo, komedijos, veiksmo. 15. Ar turite auginti gyvūną? Neturiu, alergiškas gyvūnams. 16. Ar turite brolį / sesę? Turiu brolį ir sesę. 17. Mėgstamiausią mokykloje pamoką? Nėra tokios. 18. Koks jūsų gyvenime tikslas? Pabaigti mokyklą. 19. Kokius žmones tu pripažįsti ir mėgsti? (charakterio savybės): Pripažįstu tokius kurie laikosi savo žodžio, kai reikia padeda kamnors, kurie pastovi už draugus bėdoje. 20. Kokių žmonių nepripažįsti ir nemėgsti? (charakterio savybės): Nemėgstu tokių kurie nesilaiko savo žodžio, meluoja. 21. Ko siekiate serveryje? Nieko, tiesiog leidziu linksmai laika serveryje ir tiek. 22. Ką veikiate dažniausiai serveryje? Leidžiu laiką su draugais, dalyvauju eventuose, ar taip kariaujam su klanais. 23. Jūsų fotografija (-os)? Tas su geltonu diržu.
  5. Avatar'o anketa: Tekstas: Faustas_Bosenko Nuotrauka(Nebūtina): Surask kokio gangsterio bet gera. Rėmeliai(On/off): ON Parašo anketa: Dydis(400x150/500x200): 400x150 Tekstas: Faustas_Bosenko Subtekstas(Nebūtina): - Nuotrauka(Nebūtina): Surask jeigu netingi, nes nerandu as, bet kaska su mafijozu, o jei nerasi tai juoda fona. Animacija(On/Off): ON Rėmeliai(On/Off): ON
  6. Sveikas, man taip pat, na dabar pagalbos lyg ir nebereikia pokolkas, nes padangas surinkau, xp gavau tai pokolkas viskas gerai.
  7. 1. Jūsų tikras Vardas? Faustas 2. Jūsų pravardė? Nesvarbu. 3. Kiek jūms metų? 15 metų. 4. Jūsų gyvenamojį šalis? Lietuva. 5. Jūsų gyvenamas miestas? Mažeikiai. 6. Koks jūsų ūgis? 1.71 cm. 7. Koks jūsų svoris? 60 kg. 8. Jūsų hobis? Sportas, draugai, kompiuteris. 9. Jūsų zodiako ženklas? Vėžys. 10. Kokia šalį esate aplanke toliausiai? Ispanija. 11. Ar sportojuote? jeigu taip ką lankote? Taip, sportuoju. Lankau bushido, Karate Kyokushin bei kačialkę. 12. Apibūdinkite save charakterį? Draugiškas, malonus, linksmas, mandagus,mėgstantis humoro jausmą. 13. Koks muzikos stilius jūms patinka? Repas. 14. Kokie jūms filmų žanrai patinka? Siaubo, komedijos, koviniai. 15. Ar turite auginti gyvūną? Neturiu, alergiškas. :/ 16. Ar turite brolį / sesę? Turiu brolį ir sesę. 17. Mėgstamiausią mokykloje pamoką? Bėgimas iš pamokų. 18. Koks jūsų gyvenime tikslas? Gyventi ir juoktis. 19. Kokius žmones tu pripažįsti ir mėgsti? (charakterio savybės): Mėgstu kurie nemala šūdo, laikosi savo žodžio, kurie nemeluoja. 20. Kokių žmonių nepripažįsti ir nemėgsti? (charakterio savybės): Nemėgstu šūdmalių, nerimtų žmonių, na aišku žmogus turi būt nevisad rimtas, na toks per vidurį jog turėtų šiek tiek rimtumo ir pajuokavimo, ir nemėgstu melagių. 21. Ko siekiate serveryje? Įstoti į kokią nos mafiją. 22. Ką veikiate dažniausiai serveryje? Dirbu. 23. Jūsų fotografija (-os)?
×
×
  • Kurti naują...