Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 7 / 200

Versija: LV 7.7.7


Edvinas_FR

Nariai
  • Pranešimai

    210
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

43 Pradedantis siekti tikslų

Apie Edvinas_FR

  • Rangas
    Patyręs
  1. Vertinkite? Jai patiko nepagailėkit like
  2. Jai darai ant prikolo tai geriau nedaryk išviso..
  3. Flat dizainas - nuomones? Dar vienas darbas su illustrator , antra kart piešiau pagal nuotrauka. Ir dar noriu parodyti logo pagal užsakyma darytas http://prntscr.com/3plqcm [ illustrator darbas ] http://www.part.lt/img/cb0e29f16a155a82736702c37bfe483e895.png [ logo ] Apie visus darbus nuomone parasykit.
  4. Sveiki visi vėl. Ar pamenat tą konkursa iš GARRY'S MOD žaidimo? Tai dabar darysiu vėl konkursa. Informacija išgirsite per video. http://youtu.be/0Q7xET7UQj8 • Kodavimo kalbos bus tik HTML/CSS • Dizaina turėsite jus duoti. • Jai laimėtojas neatrašys per 24h bus išrinktas kitas nugalėtojas • Konkurso pabaiga Sausio 26 d. Koduos - Nick - Royality Skype - royality12 Įgarsino - Nick - Fexurious Skype - pawno.fexurious Del klausimų ar didesnės informacijos kreiptis į skype - edvinedvinv Atsiprašau backgrounde už klaidą , nes ten kladą padariau del datos
  5. Sveiki visi.. Kadangi ilgai nekuriau video ir kaip artėja kalėdos.. Bei turiu nereikalinga žaidima steam'e. Tad galvoju kažkam padovanoti per kalėdas , ną taip žinau rengiau konkursa ir jis nevykes gavos.. , bet šį karta prižadu , kad konkursas bus normalus ir tikrai bus išrinktas nugalėtojas. Kaip pradėti konkurse dalyvauti ? Pasižiurėkite video ir klausykites. ( P.s Prie žaidimo gal padarysiu GFX darbą , bet tik ne dizaina ) Linkiu sekmės visiems. " http://www.youtube.com/watch?v=X4vE1c2wAlk&feature=gp-n-y ------------------------- Igarsino - http://maudio.eu - Tegul jūsų norimas tekstas skamba kokybiškai ! Frixo - " Tikrai gerai įgarsina ir kokybiškai. Kaina tikrai nėra didele tad siulau užsisakyti jų paslaugas." ------------------------- Frixo skype - edvinedvinv *Myliu Las-Venturas.lt*.lt profilis - http://www.supergame...r/33745-frixo♦/ El. paštas - frixsiuxsas@gmail.com Youtube - http://www.youtube.com/frixsiuxsas
  6. Kom išdėstymas blogas? Gi čia IPB dizainas. Kom tekstas blogas? Spalvos suderintos mano manymui. Ną dėkui už nuomone
  7. Sveiki ,šiandien pabaigiau dizainą. Ir manau geriausias šis dizainas mano pieštas gyvenime. Vertinam. ( Galiu kažkam parduot jaigu reikia del kainos susitarsime rašykite į AŽ )
  8. aš vaikas Prašom prašom:D nesu proo. :x
  9. Haha, hey . katik sukuriau naują video. Darbas yra tikrai paprastas ir ilgai nedarytas. Tad vertinkit. Surinksiu 140 SUB.. įdėsiu GFX pack. Tai jai patiko nepagailėk like ar subscribe mygtuko.
×
×
  • Kurti naują...