Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.7


Jeff_King

Nariai
  • Pranešimai

    48
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

5 Naujokas

Apie Jeff_King

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

1.819 profilio peržiūros
  1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Jeff_Kiing Informacija apie šį nekilnojamą turtą (nuotraukos, vaizdo įrašas, aprašymas) : Namas yra geras, nebrangus ir nereikia milijonų kad išlaikyti šį namą. Šiame name baldai yra magiški, eina vaikščioti per juos. Taigi, galėsite žaisti slėpynių su draugais. Minusas tame, kad nėra vonios. Bet geri kaimynai, tai duos jums nusimaudyti. Namas yra erdvus, parsivesti belekiek čiolių galėsit. Nuotraukos - ČIA Minimali suma, už kurią kiti žaidėjai galėtu pirkti jūsų turtą : Siūlom nuo 200k Mainymai jus domina ? Kokie?: nu nlb, nebent į biznį lievą kokį
  2. Šitas toks neblogas, seniau naudojau. http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-mods/16944-hud-i-shrift-v10.html
  3. Neblogas toks skinas, bet šį kartą neimsiu ! Spaudžiu žalią.
  4. Atnaujinimus skaitai? civilius galima šaudyti, bet ne viešose vietose. Nuo kada negalima drive-by? Ir prašau ss, kad jis naujokas. Kad jį nušoviau, prisipažystu. Bet kad jis naujokas? Ne, nežinojau. P.S pasakiau draugui kad gavau free jail, tai karoč 5 draugai nebeloš lv. gg wp eik doneitint.
  5. Manau fake ir viskas. Nes info lentelėj rodo 9999, o fonte 0
  6. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jeff_King 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Saint_George 3. Administratoriaus nusižengimas: Freejail. Naujokų nežudžiau, nebent jeigu *Myliu Las-Venturas.lt* osenas tau naujokas, tai tavo bėdos. 4. Įrodymai (būtina):
  7. Nesupratau ir nesuprasiu ožių. Nušauni civiliį, viskas. Eina tau papeikimus rašo, skundus kad tik padarytų kažką blogo. negi jums kažkas atsitinka, kai jus nušauna? Pasedėsit tas 90sec ligoninėj ir išeisit.

  8. Esi ne civilis. Ir mano darbas vežti krovinius, daryti dm. P.S priciom cia vip pap?
×
×
  • Kurti naują...